Головна | Афіша | E-FreeLibrary | Каталог | Блог | Контакти
Головна Творча лабораторія для фахівців З досвіду роботи Степанченко С. В. Від Революції Свободи до Революції Гідності (Арбузинська ЦБС)

Рейтинг пользователей: / 0
ХудшийЛучший 

Творча лабораторія для фахівців - З досвіду роботи

21 листопада на вечір історичної пам'яті «Майдан — це стан душі і поклик серця» були запрошені учні та викладачі Арбузинського професійного аграрного ліцею.

На заході були присутні: заступник голови райдержадміністрації, виконувач функцій і повноважень голови райдержадміністрації Василенко А. О., голова районної ради Кошетар В. М., голова Арбузинської ОТГ Травянко Є. В. Гості побажали учням любити свою Батьківщину, стати надійною зміною в майбутній історії нашої держави та закликали пам’ятати і не забувати героїчні сторінки нашої історії. Адже ця подія сколихнула весь світ, не залишила байдужою жодної душі.

Дівчата та юнаки переглянули фрагменти відеопрезентації «Революція Гідності і Свободи», під час якої присутні пригадали революційні події та патріотів України, які не пошкодували свого життя заради свободи.

Присутні вшанували хвилиною мовчання Героїв Майдану, героїв АТО, мирних жителів, які загинули в неоголошеній війні на сході України.

Поетичні рядки декламували учні Арбузинської ЗОШ №1 та №2 Каткова Настя, Савчук Альбіна, Беркань Катя, Назарова Ірина, Ярошенко Настя, Севастьянова Настя, Назарова Марина.

На заході звучали сучасні патріотичні пісні у виконанні Тонченко Е., Зайцевої Д., Тищенко Л., вокального ансамблю «Черемхи».

С. В. Степанченко, завідувач відділу обслуговування Арбузинської ЦРБ
 

Цікава стаття? Поділися нею з іншими:


RSS-підписка

Підписка на публікації

Введіть ваш email:

Delivered by FeedBurner


Прозорро - публічні закупівлі

Я МАЮ ПРАВО!

Единая страна!
.