Головна | Афіша | E-FreeLibrary | Каталог | Блог | Контакти
Головна Творча лабораторія для фахівців З досвіду роботи Безпалко Г. Г. Правовий проект «Я маю право» діє (Братська ЦБС)

Рейтинг пользователей: / 0
ХудшийЛучший 

Творча лабораторія для фахівців - З досвіду роботи

11 грудня на базі Братської центральної районної бібліотеки відбулося засідання координаційно-методичної ради з правової освіти населення, яке провів заступник голови райдержадміністрації А. М. Бунько, за участі керівників структурних підрозділів райдержадміністрації та відповідних установ району, учнів гімназії селища Братське.

 

В ході зустрічі Н. М. Щербина, начальник Братського районного відділу державної реєстрації актів цивільного стану Головного територіального управління юстиції в Миколаївській області, ознайомила із Загальною декларацією прав людини, розповіла про законодавчі акти та про те, що потрібно знати молоді, щоб бути правосвідомими громадянами України.


Зі звітом про роботу бібліотек Братської ЦБС з правових питань виступила С. Б. Недашківська, директор Братської централізованої бібліотечної системи, яка наголосила, що інформувати про права людини, організовувати правопросвітницькі заходи та навчати громаду захищатися відповідно до чинного законодавства – це важлива освітня місія бібліотек. Директор також відзначила, що ключовим фактором успішного виконання цієї місії є партнерські зв’язки та тісна співпраця організацій району.

Увазі присутніх бібліотекарі Братської ЦРБ представили правознавчу лоцію «Знаю. Дію. Захищаю».

Г. Г. Безпалко, бібліотекар відділу обслуговування Братської ЦРБ

 

Цікава стаття? Поділися нею з іншими:


RSS-підписка

Підписка на публікації

Введіть ваш email:

Delivered by FeedBurner


Прозорро - публічні закупівлі

Я МАЮ ПРАВО!

Единая страна!
.