Головна | Афіша | E-FreeLibrary | Каталог | Блог | Контакти
Головна Творча лабораторія для фахівців З досвіду роботи Бардичевська С. День закоханих у бібліотеці (Кривоозерська ЦБС)

Рейтинг пользователей: / 0
ХудшийЛучший 

Творча лабораторія для фахівців - З досвіду роботи

Бібліотекарі центральної районної бібліотеки спробували доторкнутися до вічної теми кохання. Напередодні свята всіх закоханих, Дня Валентина, в читальному залі експонувалася книжкова виставка-інсталяція «Я закоханий… Люблю! Не признаюся нікому… Навіть місяцю ясному, тільки, може… солов'ю».

13 та 14 лютого в бібліотеці проходили цікаві розважальні заходи «День Святого Валентина!», на яких побували учні професійного аграрного ліцею зі своїми наставниками Н. Циктор та З. Царинною, а також старшокласники  Кривоозерської ЗОШ №1 з вчителем суспільних дисциплін, активним партнером бібліотеки А. Коваль.

Цікаве оформлення залу, фотозона, вікторини, різноманітні конкурси — це велика заслуга Світлани Бардичевської, бібліотекаря юнацької кафедри. При активній підтримці Алли Лаврик, Ріти Вусатенко та Ріти Петренко, які допомагали в підготовці та проведенні цих заходів. Святкування вдалося на славу: гарний настрій, веселі посмішки, призи переможцям та всім учасникам, фотосесія і багато-багато сердечок.


С. Бардичевська, бібліотекар юнацької кафедри Кривоозерської ЦБС

 

Цікава стаття? Поділися нею з іншими:


RSS-підписка

Підписка на публікації

Введіть ваш email:

Delivered by FeedBurner


Прозорро - публічні закупівлі

Я МАЮ ПРАВО!

Единая страна!
.