Головна | Афіша | E-FreeLibrary | Каталог | Блог | Контакти
Головна Творча лабораторія для фахівців З досвіду роботи 1 квітня — День сміху (Снігурівська ЦБС)

Рейтинг пользователей: / 0
ХудшийЛучший 

Творча лабораторія для фахівців - З досвіду роботи

Під девізом «Де сміються люди — там біди не буде» розпочалась гумористично-розважальна зустріч для користувачів у Снігурівській районній бібліотеці ім. В. Бойченка до Дня сміху. Адже, що може бути кращим, ніж зібратися разом, щоб повеселитися і привітати всіх, хто розуміє жарти.

Розпочався захід із привітання працівників бібліотеки, які підготували цікаву інформацію про «некалендарне свято» 1 квітня, його історію та традиції святкування в різних країнах.

Всі учасники свята виявили неабиякі акторські здібності, звеселили публіку. Кожен з гостей приготував свій «першоквітневий подарунок»: хто жартівливу пісню, хто вірш, а хто слайд-жарти. Дуже зацікавили присутніх жартівлива вікторина, веселий кросворд та конкурси на швидкість.

Підвищила настрій усім учасникам зустрічі «Скринька передбачувань на квітень». Бібліотекарі міської бібліотеки Мочаліна Н. та Шевченко О. показали гумористичну сценку «Інтернет – це сила».

З упевненістю можна сказати що ті, хто відвідав свято сміху, не пожалкували про це і зарядились веселим настроєм на весь рік. Хочеться завжди дарувати тепло та гарний настрій усім людям, адже сміх подовжує життя.

Цікава стаття? Поділися нею з іншими:


RSS-підписка

Підписка на публікації

Введіть ваш email:

Delivered by FeedBurner


Прозорро - публічні закупівлі

Я МАЮ ПРАВО!

Единая страна!
.