Головна | Афіша | E-FreeLibrary | Каталог | Блог | Контакти
Головна Творча лабораторія для фахівців З досвіду роботи Презентація книг Олексія Мировського (Кривоозерська ЦБС)

Рейтинг пользователей: / 0
ХудшийЛучший 

Творча лабораторія для фахівців - З досвіду роботи

13 серпня в Кривоозерській центральній районній бібліотеці відбулася презентація книг Олексія Мировського, автора навчальних посібників «Вступ до музикознавства та коротка історія української музики», «Коротка історія світової музики», «Історія України: експрес-курс», «Основи правознавства».

Олексій — молодий викладач історії та правознавства у Львівському вищому професійному училищі побутового обслуговування, викладач по класу фортепіано Буської дитячої музичної школи, громадський активіст Львівщини. На зустріч з автором завітали голова Кривоозерської райдержадміністрації Олексій Мірошниченко, завідувачка сектору культури РДА Людмила Зелененька, головний спеціаліст відділу освіти РДА Ольга Скрипник, вчителі історії та правознавства, музичної культури, старшокласники, бібліотекарі.

Презентація пройшла на «одному подиху» і на хвилі позитиву. Автор цікаво розповідав про себе та історію написання навчальних посібників, ділився досвідом викладання в училищі. По завершенні, Олексій Анатолійович провів з учасниками заходу експериментальне тестування: під час звучання певної мелодії малювали на аркушах паперу, таким чином демонструючи вплив музики на людину. А далі було спільне фотографування на згадку, вільне спілкування з цікавою творчою особистістю і обмін враженнями. Бажаючі мали змогу придбати корисну літературу.


Валентина Кузьмінська, методист

Цікава стаття? Поділися нею з іншими:


RSS-підписка

Підписка на публікації

Введіть ваш email:

Delivered by FeedBurner


Прозорро - публічні закупівлі

Я МАЮ ПРАВО!

Единая страна!
.