Головна | Афіша | E-FreeLibrary | Каталог | Блог | Контакти
Головна Творча лабораторія для фахівців З досвіду роботи Музиченко О. С. У нашій пам’яті вони назавжди залишились... (Березанська ЦБС)

Рейтинг пользователей: / 0
ХудшийЛучший 

Творча лабораторія для фахівців - З досвіду роботи

20 лютого у Березанській центральній районній бібліотеці відбувся День пам’яті Героїв Небесної сотні. Тут зібрались учні Березанського ЗЗСО, керівництво районних установ та організацій та небайдужі жителі селища, щоб у глибокій скорботі низько схилити голови перед пам’яттю тих, хто боровся за правду і гідність, за краще майбутнє України.

Захід почався переглядом відео про борців за волю та незалежність України та про події, що відбулись на Майдані 18-20 лютого 2014 року. Всіх присутніх вразили відеосюжети про ті трагічні події, які були підкреслені вдало підібраними музичними композиціями у виконанні шкільного хору та бібліотекарки Лиманівської бібліотеки-філії Ірини Дронюк.

Емоційною кульмінацією заходу стало чуттєве виконання Аллою Голокоз, працівника районної бібліотеки для дітей, вірша «Мамо, чи це вже весна…».

Зацікавила присутніх і книжково-тематична виставка “Незламний дух українського народу”, яка містить документальні та художні книги сучасних авторів про події на Майдані, а також світлини Героїв Небесної сотні та інсталяція у фойє бібліотеки «Зима, що нас змінила».

Декламування віршів, перегляд книг та відеосюжетів про трагічні події на Майдані, хвилина мовчання – усе це справило неабиякі враження і не залишило нікого з присутніх байдужим.

І ми не будьмо байдужими! Не забуваймо тих, хто не пошкодував життя заради нашого майбутнього! Спасибі всім, хто відстоював Майдан, за яскравий приклад мужності, сили духу, чесності і патріотизму! Хай палають свічки пам’яті загиблих героїв «Небесної Сотні» у наших серцях, а розмірений бій хронометра відчеканить час скорботи, душевного болю і жалю…

Наприкінці учасники заходу вшанували пам’ять про тих, хто віддав своє життя на Майдані за перемогу добра над злом, правди над несправедливістю, за людську гідність і щасливе майбутнє свого народу хвилиною мовчання та поклали квіти до меморіальної дошки загиблого земляка, учасника АТО Єрошенка Сергія.


О. С. Музиченко, завідувачка сектору організаційно-методичної роботи Березанської ЦБС

 

Цікава стаття? Поділися нею з іншими:


RSS-підписка

Підписка на публікації

Введіть ваш email:

Delivered by FeedBurner


Прозорро - публічні закупівлі

Я МАЮ ПРАВО!

Единая страна!
.