Головна | Афіша | E-FreeLibrary | Каталог | Блог | Контакти
Головна Творча лабораторія для фахівців З досвіду роботи Кузьмінська В. В. Акція сердечних людей (Кривоозерська ЦРБ)

Рейтинг пользователей: / 0
ХудшийЛучший 

Творча лабораторія для фахівців - З досвіду роботи

21 травня 2010 року відбувся заключний етап благодійної акції «Серце до серця», спрямованої на допомогу новонародженим дітям з різними вадами. Організатори акції — відділ у справах молоді і спорту Кривоозерської РДА, Центр соціальних служб сім’ї, дітей та молоді. Координатором акції у Кривоозерському районі виступила співголова волонтерської організації «Ти не один» А.І. Коваль, партнером – Кривоозерська центральна районна бібліотека.

З 3 по 21 травня акція проводилася у навчальних закладах району із залученням учнівської молоді, педагогів, на підприємствах, організаціях і установах. 21 травня всі зібрані кошти доставлено делегаціями до пункту збору коштів. Цього року таким пунктом стала центральна районна бібліотека. Напередодні акції в читальному залі районної бібліотеки проведено інструктаж – навчання волонтерів директором центру соціальних служб сім’ї, дітей та молоді Н. А. Урсол.

Спільними зусиллями волонтерів, учнівської молоді та громадськості району зібрано 6580 грн, що майже на 1,5 тис. грн більше, ніж торік. Кожен з волонтерів мав бейдж-ідентифікатор, захищений печаткою Всеукраїнського фонду «Серце до серця». Усі, хто кидав гроші до скриньки, отримували наклейки-сердечка.

За даними відділу молоді та спорту найактивніші волонтери — учні Кривоозерської ЗОШ №1 І-ІІІ ст. (Білецька Олена, Баранова Наталія, Лохаївська Анастасія, Пекар Катерина, Ганусовська Альна, Циктор Анна, Люшенко Юлія, Крижанівська Світлана, Дерев’янко Людмила); учениця Багачівської ЗОШ І-ІІІ ст.. Дробот Вікторія; з Кривоозерського професійно-аграрного ліцею Хмелинська Анна, Білявська Катерина, Куркін Дмитро, Болтовський Роман. Серед дорослих волонтерів активну участь прийняли і бібліотекарі абонементу та юнацької кафедри видачі літератури районної бібліотеки Дмітрієва Г.Ф. та Вусатенко Р.К.

akciay_serd_ludej_1 akciay_serd_ludej_2 akciay_serd_ludej_3 akciay_serd_ludej_7 akciay_serd_ludej_4 akciay_serd_ludej_5 akciay_serd_ludej_6

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Наприкінці акції учнівська молодь – члени рахункової комісії благодійної акції «Серце до серця» — здали зібрані кошти до Приватбанку на рахунок Благодійного фонду «Серце до серця». Усі кошти, зібрані під час акції, витрачатимуться на закупівлю медичного обладнання в обласні дитячі лікарні.

 

В.В. Кузьмінська, методист Кривоозерської ЦБС


          





             
                             

                           






             

Цікава стаття? Поділися нею з іншими:


RSS-підписка

Підписка на публікації

Введіть ваш email:

Delivered by FeedBurner


Прозорро - публічні закупівлі

Я МАЮ ПРАВО!

Единая страна!
.