Головна | Афіша | E-FreeLibrary | Каталог | Блог | Контакти
Головна Творча лабораторія для фахівців З досвіду роботи Стоянова В. Акція «Вшануймо героїв – синів України» (КЗ «Баштанська публічна бібліотека»)

Рейтинг пользователей: / 0
ХудшийЛучший 

Творча лабораторія для фахівців - З досвіду роботи

До Дня Збройних Сил України відбулась акція «Вшануймо героїв – синів України», в якій взяли участь заклади культури Баштанської ОТГ.
В рамках акції відбулась презентація книги нашого земляка, відомого краєзнавця Б. І. Білика «Героями не народжуються», яка, за словами автора «має стати оберегом пам’яті Героїв України – живих, і тих, хто відійшов у вічність, захищаючи Батьківщину».
 
Цього дня до Баштанської публічної бібліотеки завітали: учасник бойових дій, кавалер ордена «За мужність» ІІІ ступеня Віктор Анатолійович Чернов та учні 8-В класу ОЗЗСО №1 з вчителем Каратєєвою В.М.
 
Присутні з цікавістю слухали розповідь В. Чернова про його бойовий шлях у складі легендарної 79-ої окремої аеромобільної бригади. Розповідь колишнього воїна переросла у щирий і відвертий діалог з учасниками заходу. Ведуча, бібліотекарка Людмила Шкарбан, від імені усіх присутніх подякувала поважному гостю за його мужність і героїзм, а соліст міського будинку культури Анатолій Грицюк присвятив йому пісню. 
 
Після урочистої частини з нагоди відзначення Дня Збройних Сил України розпочалась презентація книги «Героями не народжуються». Юні користувачі переглянули відеоінтерв’ю з автором, після чого ведуча за допомогою презентації розповіла про життєвий і бойовий шлях окремих воїнів-героїв, представників старшого покоління і зовсім молодих, рядових солдат і офіцерів. Нікого не залишили байдужими їхні історії, адже це історії синівської вірності Україні та її народові, історії лицарської мужності й високого патріотизму.
Гортаючи сторінки цієї книги, кожен читач матиме змогу доторкнутися своїм серцем до безсмертного подвигу наших воїнів, до життєвих історій простих хлопців та схилити голову перед їх світлою пам’яттю, адже своїм життям вони дали нам можливість сьогодні жити, кохати, вчитися.
 
Увазі користувачів бібліотеки була запропонована книжкова виставка «Українська армія – школа гарту і мужності», на якій експоновані художні і документальні твори про сучасну війну на Сході України.
 
Заходи в рамках акції проведені працівниками міської №1 та Христофорівської бібліотек-філій, а бібліотекарі Добренської, Явкинської, Новопавлівської, Пісківської, Новоіванівської б/ф провели заходи разом із працівниками сільських будинків культури.
 
В. Стоянова, бібліотекарка відділу обслуговування кафедри для юнацтва Баштанської публічної бібліотеки
 
Цікава стаття? Поділися нею з іншими:


RSS-підписка

Підписка на публікації

Введіть ваш email:

Delivered by FeedBurner


Прозорро - публічні закупівлі

Я МАЮ ПРАВО!

Единая страна!
.