Головна | Афіша | E-FreeLibrary | Каталог | Блог | Контакти
Головна Творча лабораторія для фахівців З досвіду роботи Стоянова В. Зустріч-обговорення «Кібербулінг – прояви та протидія» (КЗ «Баштанська публічна бібліотека»)

Рейтинг пользователей: / 0
ХудшийЛучший 

Творча лабораторія для фахівців - З досвіду роботи

7 грудня в рамках Всеукраїнської акції «16 днів проти насильства» працівники Баштанської публічної бібліотеки організували і провели для учнів 10-А класу Баштанського опорного закладу ЗСО І-ІІІ ступенів №1 зустріч-обговорення «Кібербулінг – прояви та протидія».
Ведуча заходу, бібліотекарка Валентина Стоянова, розповіла присутнім про започаткування в Україні акції «16 днів проти насильства», важливі дати, які вона охоплює, а також ознайомила старшокласників із освітнім серіалом для підлітків про кібербулінг на платформі «Дія. Цифрова освіта». 
 
Учні дізналися про види насильства та кримінальну відповідальність за вчинення булінгу й кібербуліну по відношенню до іншої людини й про те, як захиститися від цькування в інтернеті. Під час заходу була проведена літературно-психологічна гра «П'ять компліментів кожному», яка дуже сподобалась молоді. 
На завершення зустрічі юнаки та дівчата перегорнули сторінки книжок, що долають булінг, які були представлені на виставці-застереженні «Наш світ без насильства».
 
В. Стоянова, бібліотекарка відділу обслуговування кафедри для юнацтва Баштанської публічної бібліотеки
 
 
 
Цікава стаття? Поділися нею з іншими:


RSS-підписка

Підписка на публікації

Введіть ваш email:

Delivered by FeedBurner


Прозорро - публічні закупівлі

Я МАЮ ПРАВО!

Единая страна!
.