Головна | Афіша | E-FreeLibrary | Каталог | Блог | Контакти
Головна Творча лабораторія для фахівців З досвіду роботи Кориновська О. Г. В гостях у бібліотеки (Снігурівська ЦРБ)

Рейтинг пользователей: / 0
ХудшийЛучший 

Творча лабораторія для фахівців - З досвіду роботи

При Снігурівській ЦРБ ось уже другий рік працює Центр сприяння соціальній адаптації молоді. Згідно Угод про соціальне партнерство, до роботи Центру залучені соціальні та молодіжні служби Снігурівки.

І ось до Дня Святого Валентина відбувся захід для юнаків і дівчат з реабілітаційного Центру дітей-інвалідів «Журавлик» та для молоді віком до 30 років з обмеженими фізичними можливостями Снігурівського територіального Центру «Милосердя». Свято «День Валентина — свято радості й любові» розпочалося з мультимедійної презентації бібліотеки. А потім були проведені нескладні вікторини, за участь у яких юні гості отримали яскраві «валентинки», а переможців вітали спеціальними призами.


Несподіванкою для бібліотекарів, господинь цього свята, став концерт під карооке, підготовлений гостями. Особливо тепло звучали пісні з репертуару «Чай вдвоем». Сльози зворушливості у присутніх викликала пісня-вальс у виконані юнака та дівчини, хворих на ДЦП. По закінченні концерту юні гості подарували бібліотекарям великі сонячні квіти, зроблені власноруч. А бібліотекарі запропонували гостям переглянути улюблені мультфільми. На завершення свята відбулися ігрові змагання і святкове частування.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

А напередодні Міжнародного жіночого свята Снігурівська бібліотека запросила у гості учасників клубу «Стежина» при Снігурівському територіальному центрі та усіх бажаючих читачів бібліотеки на свято: «Любити жінку — відкривати світ».

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Гості територіального центру та члени клубу «Стежина» підготували літературно-музичну композицію, у якій прозвучали народні пісні про кохання, пісні з репертуару А. Герман, Н. Кадишевої, вірші. Сподобались усім і гуморески С. Олійника, П. Глазового. Бібліотекарі в свою чергу подарували присутнім вірші про жіночу долю Л. Костенко, Л. Українки, Г. Чубач, А. Ахматової. На закінчення заходу відбулося святкове частування.

Сподіваємось, що всім гостям, і юним, і похилого віку, сподобались наші заходи і тепла атмосфера, і вони стануть постійними відвідувачами бібліотеки.

Олена Кориновська, бібліотекар відділу обслуговування Снігурівської ЦБС

Цікава стаття? Поділися нею з іншими:


RSS-підписка

Підписка на публікації

Введіть ваш email:

Delivered by FeedBurner


Прозорро - публічні закупівлі

Я МАЮ ПРАВО!

Единая страна!
.