Головна | Афіша | E-FreeLibrary | Каталог | Блог | Контакти

Рейтинг пользователей: / 0
ХудшийЛучший 

Услуги и материалы - E-FreeLibrary

Купаюсь у твоїй ніжності. Я її відчуваю всім своїм серцем і тілом. Намагаюсь відповісти тим же. Не знаю, наскільки це виходить у мене. Адже те, що подарувала ти, не оцінюється, не вимірюється. Тому намагаюся відповісти таким же почуттям, намагаюсь бути твоєю частинкою. Можливо, тому, що побачив те, що було поза увагою людей, які тебе оточують, — твою незахищеність, вразливість. За удаваною силою на самому дні блакитно-сірих очей побачив постійну тривогу. Ти йдеш у світ із добром, усмішкою, не відаючи, що одержиш у відповідь. Схоже, звикла до труднощів і прикрощів. Ось чому захотілося захистити, відгородити від жорсткого і жорстокого світу, закрити собою, не дати торкнутися  брудному, підлому.

Із задоволенням дивлюся на твою гарну статуру. Високі груди, тонка талія, в міру круглі стегна і точені ноги, маленька ступня. Тобі за сорок. Та чоловіки, і навіть хлопці, задивляються  вслід, не підозрюючи, що перед ними не лише гарна, але й на диво чула жінка. На ніжному обличчі, як намальовані, повні уста, рівні, немов перла, зуби, розмашисті брови, а очі уважні й трохи  сумні.
Я радий, що лише мені вдалося зрозуміти тебе. Тому, що ти моя половинка, яка колись загубилася у безкінечності. Але я знайшов тебе. Ось ти — поруч. Тепер я розумію все так, як ти. Визнаю життя через твоє сприйняття. Я віддав себе цілком і повністю. Ти — це я, а я — це ти. Велике щастя жити у світі, створеному тобою. Наповнювати його особливими фарбами, вищим світовідчуттям.

Я  схиляюся до твоїх колін тому, що дозволила любити. Очевидно, це вийшло, бо зрозумів дві істини — тобою не можна володіти, тебе треба кохати, тобі треба віддаватися до останньої клітини свого тіла. Тільки тоді твоє відгукнеться дивною піснею, відповість на кожен дотик, на кожну ласку.

Можливо, навіть не в цьому річ. Адже ти — душа. Чиста, прозора, джерельна. Тільки злившись з нею, світ стає іншим. Тільки тоді у мою душу повертаються молодість, почуття, яких я ніколи не відчував, народжуються слова, яких я ніколи не вимовляв. І все це відповідь на твою ніжність. Я купаюсь у ній. Ми — єдине ціле.

Цікава стаття? Поділися нею з іншими:


RSS-підписка

Підписка на публікації

Введіть ваш email:

Delivered by FeedBurner


Прозорро - публічні закупівлі

Я МАЮ ПРАВО!

Единая страна!
.