Головна | Афіша | E-FreeLibrary | Каталог | Блог | Контакти
Головна Події та новини Фотофакти В гостях у книголюбів

Рейтинг пользователей: / 0
ХудшийЛучший 

Події та новини - Фотофакти

Миколаївська загальноосвітня школа №6 четвертий рік поспіль у другій половині березня проводить Фестиваль дитячого читання. Традиційною стала участь у цьому дійстві директора обласної бібліотеки для юнацтва Н. В. Ткаченко, знаної як поетеса Наталія Іванова.


18 березня на Фестиваль були запрошені працівники Науково-педагогічної бібліотеки м. Миколаєва, філії №6 міської ЦБС для дітей, представники Управління освіти Миколаївської міської ради та ін.

Фестиваль — результат великої кропіткої роботи з книгою. Всі учасники і гості побачили літературно-музичні композиції учнів 5-6-х класів за темою “Легенди народів світу” — підсумкові роботи їх культурно-творчої діяльності. Своїми виступами молодь доводила, що вираз “Скажи мені, хто твій друг, і я скажу, хто ти” є рівнозначним виразу “Скажи мені, що ти читаєш, і я скажу, хто ти”.

Разом з Н. В. Ткаченко молодь з'ясовувала переваги книги та Інтернету. Наталія Вікторівна прочитала декілька власних віршів на цю тему. Активних учасників Фестивалю було нагороджено грамотами дирекції школи, співробітники Науково-педагогічної бібліотеки подарували книжкові підбірки. Школярі ознайомились з цікавим книжковим переглядом міської бібліотеки для дітей №6. Завершилася зустріч спільним фотографуванням учасників і гостей.

Всеукраїнська декада дитячої та юнацької книги розпочалася. Так тримати, книголюби школи №6!
 

Добавьтe Ваш комментарий

Ваше имя (псевдоним):
Комментарий:
Цікава стаття? Поділися нею з іншими:


RSS-підписка

Підписка на публікації

Введіть ваш email:

Delivered by FeedBurner


Прозорро - публічні закупівлі

Я МАЮ ПРАВО!

Единая страна!
.