Головна | Афіша | E-FreeLibrary | Каталог | Блог | Контакти
Головна Події та новини Фотофакти Спортивне свято в "Орлятку"

Рейтинг пользователей: / 0
ХудшийЛучший 

Події та новини - Фотофакти

19 червня у дитячому оздоровчому центрі “Орлятко”, що у селі Рибаківка Миколаївської області, відбувся захід “Дівчата за олімпійське майбутнє”, присвячений Міжнародному дню Олімпійського руху.

Організатори заходу — Миколаївський обласний благодійний фонд “Індиго”, Миколаївська обласна бібліотека для юнацтва під патронатом комісії “Спорт та навколишнє середовище” відділення НОК України в Миколаївській області, за підтримки управління у справах сім’ї, дітей та молоді Миколаївської міської ради, відділу з питань фізичної культури та спорту облдержадміністрації та УМВС України в Миколаївській області.


Свято розпочалося з виступу дітей, які заспівали пісню та показали акробатичні вправи. Привітальне слово, надіслане президентом НОК України Сергієм Назаровичем Бубкою, прочитала письменниця, співробітник обласної бібліотеки для юнацтва Віра Марущак. Заступник директора центру “Орлятко” І. Ю. Щербина побажала майбутнім олімпійцям продемонструвати свою спортивну підготовку, ерудицію, уміння боротися та перемагати.

На березі моря були проведені веселі естафети для дітей за участю відомих спортсменів Миколаївщини: заслуженого майстра спорту, чемпіонки світу, бронзового призера Олімпійських ігор, голови комісії “Спорт та навколишнє середовище” НОК України Інги Бабакової; заслуженого майстра спорту України, чемпіона Європи, бронзового призера Чемпіонату світу, учасника Олімпійських ігор в Греції Олега Машкіна; майстра спорту міжнародного класу, чемпіона світу серед військовослужбовців, призера кубку світу з боксу Віталія Волкова. Шість команд виконували запропоновані вправи з м'ячем, обручем, естафетною паличкою. Глядачі активно підтримували та підбадьорювали юних спортсменів.

Ерудит-турнір “У світі спорту”, який провела Віра Марущак, мав визначити кращого знавця історії спорту серед учасників змагань. На завершення турніру розігралася справжня інтрига: двоє гравців набрали рівну кількість очок. Додаткові запитання допомогли визначити переможця.

Конкурс плакатного малюнку провела голова правління фонду «Індиго» Ольга Криницька. Діти із завзяттям взялися до роботи. Кожен передавав своє бачення заданої теми. Саме тому малюнки вийшли змістовними, яскравими, красивими.

За змаганнями спостерігали компетентні судді на чолі з директором Миколаївської спеціалізованої дитячо-юнацької школи олімпійського резерву з легкої атлетики Анатолієм Івановичем Бугайовим. Оцінюючи кожен з видів вправ, вони назвали переможців, яких нагородили медалями. Але переможених не було: всі учасники естафети отримали дипломи та подарунки, які вручали Інга Бабакова, Олег Машкін, Віталій Волков і начальник Березанського РВ УМВС Іван Жук. Не залишилися без нагород ерудити та художники: дипломи та подарунки їм вручили Віра Марущак і Ольга Криницька.

Свято спорту стало справжнім феєрверком позитиву, здоров'я, юнацького запалу, спортивної боротьби, творчості та бадьорості. Так тримати “орлята”!

 

В материале использованы видеосюжеты из телевизионных новостей Николаевщины  Николаевской областной гостелерадиокомпании

Добавьтe Ваш комментарий

Ваше имя (псевдоним):
Комментарий:
Цікава стаття? Поділися нею з іншими:


RSS-підписка

Підписка на публікації

Введіть ваш email:

Delivered by FeedBurner


Прозорро - публічні закупівлі

Я МАЮ ПРАВО!

Единая страна!
.