Головна | Афіша | E-FreeLibrary | Каталог | Блог | Контакти
Головна Події та новини Фотофакти “Ярмарок сміху” Віри Марущак

Рейтинг пользователей: / 0
ХудшийЛучший 

Події та новини - Фотофакти

31 березня в обласній бібліотеці для юнацтва зібралися студенти Миколаївського коледжу культури і мистецтв та учні спеціалізованої І-ІІІ ступенів школи №22 на презентацію нової книги Віри Марущак “Ярмарок сміху”, що вийшла в серії “Миколаївське перехрестя” видавництва “Шамрай”.


Першою вітала Віру Іванівну з виходом книжки директор МОБЮ Наталія Вікторівна Ткаченко (Наталія Іванова), яка щиро бажала своїй колезі творчої наснаги та зазначила, що хоча Віра Марущак має у своєму доробку сім книжок, але як гуморист виступає вперше.

З виходом “Ярмарку сміху” автора також вітали Любов Петрівна Трощенко,  викладач-методист, відмінник освіти України та Людмила Вікторівна Рура, викладач сценічної мови МККМ, відмінник освіти України. Любов Петрівна зазначила, що такий гумор потрібно вивчати на уроках літератури і зачитала вірша, написаного до виходу збірки Віри Марущак. Л. В. Рура подякувала Вірі Іванівні за тісну співпрацю, бо студенти давно уже звертаються до її творчості, вивчають оповідання та гуморески. Доказом цього стали виступи студентів Миколаївського коледжу культури і мистецтв Оксани Милостивої, Івана Білокамінського і Андрія Кльоцка, котрі прочитали гумористичні твори письменниці “Проїхалися”, “В одній ямі”, “Абітурієнт”.

Віра Марущак розповіла про давній намір спробувати свої сили у гуморі. В збірці оповідань “Ярмарок сміху” вона пропонує поміркувати, добродушно посміятися й покепкувати. Письменниця запевняє — якщо людина сміється, то подолає всі труднощі й негаразди. Збірка містить гуморески, пов'язані з дитинством письменниці, її однокласниками та односельцями. Віра Іванівна запевнила присутніх, що надзвичайно пишається тим, що народилася на землі відомого гумориста Павла Глазового, і з великим задоволенням прийняла подарунок від студентів коледжу культури і мистецтв — гуморески Глазового “Бджоли” та “Вигідна жінка”.

Презентація про життя і творчість письменниці та книжкова виставка “В гостях у героїв Віри Марущак”, підготовлені співробітниками відділу реклами та соціокультурної діяльності ОБЮ, надзвичайно зацікавили молодь. Студенти та учні отримали автографи від письменниці і наостанок — традиційне фото на пам'ять.

Напередодні Міжнародного дня сміху Віра Іванівна передала свої книжки бійцям, що знаходяться в зоні проведення АТО, щоб підняти їм настрій.

 

Добавьтe Ваш комментарий

Ваше имя (псевдоним):
Комментарий:
Цікава стаття? Поділися нею з іншими:


RSS-підписка

Підписка на публікації

Введіть ваш email:

Delivered by FeedBurner


Прозорро - публічні закупівлі

Я МАЮ ПРАВО!

Единая страна!
.