Головна | Афіша | E-FreeLibrary | Каталог | Блог | Контакти
Головна Події та новини Фотофакти Skуpe-міст з Харківською обласною бібліотекою для юнацтва

Рейтинг пользователей: / 0
ХудшийЛучший 

Події та новини - Фотофакти

3 грудня відбувся черговий skуpe-міст в рамках нового міжрегіонального проекту “Всеукраїнський бібліотечний простір для молоді: ланцюжок єднання”. Цього разу співрозмовниками за темою “Проектна діяльність як складова розвитку юнацької бібліотеки” стали бібліотекарі з Миколаївської та Харківської обласних бібліотек для юнацтва. У 2015 році вже відбулися інтернет-спілкування з Запорізькою, Херсонською та Кіровоградською обласними бібліотеками для юнацтва, Державною бібліотекою України для юнацтва, центральними районними бібліотеками Миколаївської області в рамках циклу “Відкрита кафедра”: Новобузькою, Арбузинською, Єланецькою, Веселинівською, Новоодеською, Братською.


Світлана Ігорівна Бацамут, завідуюча відділом маркетингу ХОБЮ, зазначила, що соціальне партнерство — це важливий напрямок розвитку бібліотеки. Вона представила презентацію “Юнацька бібліотека в сфері інтересів громади” і розповіла про участь бібліотеки у Ярмарку “вишів”, “Наукових пікниках”, про молодіжний клуб при бібліотеці “Молодь змінює світ”, де під час неформального спілкування обговорюються нагальні, цікаві молоді питання: про закордонні стажування, реалізацію творчих проектів, можливість вивчення іноземних мов тощо. Формат клубу дозволяє його членам брати участь у різних загальноміських заходах, наприклад, регіональному ярмарку соціальних ініціатив “Соціальний Вітамін В”.

Завідуюча відділом естетичного виховання та соціокультурної діяльності ХОБЮ Ольга Іванівна Саєнко презентувала два креативних проекти, які реалізуються в бібліотеці: “Театральна вітальня”, в якій молодь зустрічається з акторами, режисерами, художніми керівниками харківських театрів, має можливість подивитися сцени із спектаклів; творчу майстерню “Красою душу напою”, де проводяться майстер-класи з декоративно-прикладного мистецтва, від традиційних видів до сучасного Hand-made.

Наприкінці зустрічі директори двох обласних бібліотек для юнацтва Маргарита  Володимирівна Жарова та Наталія Вікторівна Ткаченко зазначили важливість професійних контактів і обміну досвідом, побажали бібліотечним колективам творчих успіхів. На початку 2016 року відбудеться наступний skуpe-міст з харківськими колегами, під час якого бібліотекарі Миколаївської ОБЮ презентують свої найцікавіші проекти.

Добавьтe Ваш комментарий

Ваше имя (псевдоним):
Комментарий:
Цікава стаття? Поділися нею з іншими:


RSS-підписка

Підписка на публікації

Введіть ваш email:

Delivered by FeedBurner


Прозорро - публічні закупівлі

Я МАЮ ПРАВО!

Единая страна!
.