Головна | Афіша | E-FreeLibrary | Каталог | Блог | Контакти
Головна Події та новини Фотофакти День пізнавальних витівок «Learn and play in English»

Рейтинг пользователей: / 0
ХудшийЛучший 

Події та новини - Фотофакти

28 лютого у Миколаївську обласну бібліотеку для юнацтва на день пізнавальних витівок «Learn and play in English» завітали всі бажаючі вдосконалити свою англійську.

«Learn and play in English» — друга зустріч із циклу заходів, запланованих МОБЮ на відзначення Року англійської мови в Україні у рамках партнерства з курсами іноземних мов “Intra”.


Щоб поповнити словниковий запас та попрактикувати розмовне мовлення, викладач англійської мови Олена Мельниченко запропонувала присутнім — учням шкіл, професійно-технічних училищ, постійним читачам бібліотеки — пограти у лексично-тематичні настільні ігри «Bingo!». Всі учасники отримали картки із зображенням різних частин тіла або з їхніми назвами англійською та набір фішок. Викладач називала англійською назви частин тіла, а хлопці і дівчата мали закрити фішкою на картці відповідне слово або зображення. Учасник, який першим справився із завданням, вигукував “Bingo!”, оголошуючи про закінчення гри і свою перемогу. Потім таким же чином вивчили і повторили назви професій. Правила гри були досить прості, однак учасників переповнював азарт, а бажання першим проголосити “Bingo!” було таким сильним, що навіть друзі ставали конкурентами. Денис, Влад, Оленка, Богдан та Настя стали справжніми bingo-stars, з чим їх і вітаємо.

Наприкінці учасники подякували викладачеві за цікаво і весело проведений час та поцікавилися, коли ж відбудеться наступна зустріч.

А нова зустріч — незабаром, навесні. Попередній запис за тел. 47-28-77. Слідкуйте за нашими афішами.
 

Добавьтe Ваш комментарий

Ваше имя (псевдоним):
Комментарий:
Цікава стаття? Поділися нею з іншими:


RSS-підписка

Підписка на публікації

Введіть ваш email:

Delivered by FeedBurner


Прозорро - публічні закупівлі

Я МАЮ ПРАВО!

Единая страна!
.