Головна | Афіша | E-FreeLibrary | Каталог | Блог | Контакти
Головна Події та новини Фотофакти Публічний звіт перед громадськістю за 2015 рік

Рейтинг пользователей: / 0
ХудшийЛучший 

Події та новини - Фотофакти

24 березня Миколаївська обласна бібліотека для юнацтва запросила представників органів влади і навчальних закладів, соціальних і ділових партнерів, письменників і книговидавців, друзів і читачів бібліотеки на публічний звіт перед громадськістю за 2015 рік. На заході були присутні народний депутат України Андрій Вадатурський, заступник начальника управління культури, національностей та релігій Лариса Поддубная.


Директор бібліотеки Наталія Ткаченко розповіла про основні напрямки роботи у минулому році: створення краєзнавчого інтерактивного контента, медіаресурсів для просування читання через комунікаційні технології; запровадження інноваційних форм патріотичного виховання,  проектів популяризації читання “Тест 99” та “Читання між боями”, циклу квестів вулицями міста “Історичний Миколаїв”; збільшення охоплення підвищенням кваліфікації бібліотекарів області за рахунок урізноманітнення форм. А потім бібліотекарі провели для гостей квест “Пошук байтів інформації”, який мав перевірити їх уважність під час звіту.

 

Наталія Вікторівна вручила Сертифікати “Почесний Друг бібліотеки” за відданість бібліотеці, повагу до її ідеалів, підтримку проголошених цінностей, ентузіазм і альтруїзм завідуючій відділом громадсько-політичної та економічної інформації Філії Національної телекомпанії України “Миколаївська регіональна дирекція”, редактору Галині Щербі; керівнику НФ “Асоціація інвалідів АТО” Іллі Шполянському; завідуючій відділеням підвищення кваліфікації Миколаївського коледжу культури і мистецтв Тетяні Чернявській; миколаївському письменнику-фантасту Андрію Альтанову; директору Миколаївської СДЮШОР з легкої атлетики, президенту Федерації легкої атлетики в Миколаївській області Анатолію Бугайову; члену Національної спілки фотохудожників України, керівнику гуртка юних фотоаматорів “ФотоКрок” Будинку творчості дітей та юнацтва Ленінського району м. Миколаєва Ірині Гузій; активному лідеру громадської організації “Жіночі ініціативи і демократія” Альоні Бутовій.


Подарунком для гостей стали музичні номери у виконанні заслуженого артиста Олександра Сичова та дуету “Калина” Полігонівської загальноосвітньої школи (керівник — Анна Олєйнікова).

 

Добавьтe Ваш комментарий

Ваше имя (псевдоним):
Комментарий:
Цікава стаття? Поділися нею з іншими:


RSS-підписка

Підписка на публікації

Введіть ваш email:

Delivered by FeedBurner


Прозорро - публічні закупівлі

Я МАЮ ПРАВО!

Единая страна!
.