Головна | Афіша | E-FreeLibrary | Каталог | Блог | Контакти
Головна Події та новини Фотофакти Foot-квест Соборною

Рейтинг пользователей: / 0
ХудшийЛучший 

Події та новини - Фотофакти

29 вересня, напередодні Всеукраїнського дня бібліотек, відбувся третій foot-квест з циклу “Історичний Миколаїв”, який цього разу пройшов вулицею Соборною. Захід був організований Миколаївською обласною бібліотекою для юнацтва в партнерстві з громадською організацією “Жіночі Ініціативи та Демократія” за спонсорської підтримки Дитячого парку активного дозвілля “Skay Park” та Центру сімейного відпочинку і занять спортом “Роллер-центр”.
Foot-квест Соборною

Учасниками квесту стали 9 команд: “Книголюби” з Миколаївської філії Київського національного університету культури і мистецтв, “Краєзнавці” та “Динаміт” представляли Миколаївський професійний суднобудівний ліцей імені Героя Радянського союзу В. О. Гречишникова, “Голлівуд” і “Шишечки” були делеговані Миколаївським будівельним коледжем КНУБА, і відразу чотири команди відстоювали честь Миколаївського національного університету ім. В. О. Сухомлинського — “По Фаренгейту”, “Lucky Team”, “Юніті” та “Огидна п'ятірка ангелів Джорджа”.

Команди рушили у пошуках дванадцяти локацій по вулиці Соборній. Знайшовши потрібне місце, робити підтверджувальне командне селфі і отримували від координаторів фрагмент пазлу. 12 зібраних “пазликів” означали, що гравці мають якнайшвидше повернутися до бібліотеки і скласти з них зображення пам'ятника адміралу Олексію Грейгу, котрий височів на перехресті вулиць Адміральської і Соборної.

Першими пройшли маршрут, склали пазл, безпомилково назвали об'єкт, на ньому зображений, гравці “Lucky Team”, ставши “золотими” призерами foot-квесту. Друге місце посіла команда “Юніті”, а третє виборола “Голлівуд”. Переможці отримали дипломи і призи — подарункові сертифікати на безкоштовне відвідування “Скай парку”, “Роллер-центру” і торт.

Всіх учасників квесту, що повернулися в бібліотеку й підкріпили свої сили духмяним чаєм і солодощами, чекало ще одне завдання — захистити перед журі свій маршрут. За спостережливість, присутні на фотографіях символічність, креативність і командний дух, переможцем в окремій конкурсній номінації “Шалена фотозйомка” стала команда “Шишечки”.

Молодь отримала багато позитивних емоцій, чимало дізналася про історію Соборної. За словами учасників квесту, вони майже щодня ходять цією вулицею, не помічаючи її пам'яток та знаменних місць. Хлопці і дівчата подякували організаторам заходу та виявили готовність стати учасниками наступних foot-квестів.

 

 

В матеріалі використано відеосюжет із телевізійних новин Миколаївщини Миколаївської обласної держтелерадіокомпанії

Добавьтe Ваш комментарий

Ваше имя (псевдоним):
Комментарий:
Цікава стаття? Поділися нею з іншими:


RSS-підписка

Підписка на публікації

Введіть ваш email:

Delivered by FeedBurner


Прозорро - публічні закупівлі

Я МАЮ ПРАВО!

Единая страна!
.