Головна | Афіша | E-FreeLibrary | Каталог | Блог | Контакти
Головна Події та новини Фотофакти «Не стань жертвою торгівлі людьми!»: тренінги для молоді

Рейтинг пользователей: / 0
ХудшийЛучший 

Події та новини - Фотофакти

Учасниками профілактичних тренінгів «Не стань жертвою торгівлі людьми!», що відбулися в рамках однойменного циклу тренінгів для молоді, організованих обласною бібліотекою для юнацтва, стали учні Вищого професійного училища технології та дизайну, Миколаївського професійного суднобудівного ліцею, Вищого професійного училища №7, Миколаївського політехнічного коледжу, Миколаївського професійного машинобудівного ліцею, Миколаївського професійного ліцею будівництва та сфери послуг.

«Не стань жертвою торгівлі людьми!»: тренінги для молоді

Андрій Алієв, бібліотекар відділу соціокультурної діяльності молоді, зазначив, що в 2007 році Європейським парламентом було започатковано Європейський день боротьби з торгівлею людьми. Це день консолідації діяльності з підвищення рівня обізнаності щодо феномену торгівлі людьми, небайдужості громадськості до цього явища та візуалізації проблеми на глобальному рівні. Одним з ефективних методів боротьби з проблемою торгівлі людьми є  донесення інформації про неї до суспільства, а особливо до молоді. Тренінги — дієвий засіб профілактики трафікінгу.

Бібліотекар визначив поняття “торгівля людьми” і окреслив широке коло соціальних явищ, пов'язаних з ним. Під час тренінгів молодь дізналася про способи впливу й примусу, сфери експлуатації жертв трафікінгу, небезпеки, пов'язані з трудовою міграцією, ознайомилася з правилами безпечного виїзду та перебування за кордоном. Учасники тренінгів разом з ведучим змоделювали та проаналізували життєві ситуації, спільно шукали шляхи їх вирішення.


 

Добавьтe Ваш комментарий

Ваше имя (псевдоним):
Комментарий:
Цікава стаття? Поділися нею з іншими:


RSS-підписка

Підписка на публікації

Введіть ваш email:

Delivered by FeedBurner


Прозорро - публічні закупівлі

Я МАЮ ПРАВО!

Единая страна!
.