Головна | Афіша | E-FreeLibrary | Каталог | Блог | Контакти
Головна Події та новини Фотофакти Нова генерація лідерів: Іван Фоменко

Рейтинг пользователей: / 0
ХудшийЛучший 

Події та новини - Фотофакти

14 листопада в обласній бібліотеці для юнацтва про свої успішні стартапи студентам Миколаївського політехнічного коледжу розповідав Іван Фоменко.  Зустріч відбулася в рамках циклу “Нова генерація лідерів”.
Нова генерація лідерів: Іван Фоменко


Іван Фоменко поєднує навчання в університеті з роботою в ІТ-компанії. Він пройшов шлях від лідера студентської IT-команди розробників “QR-Guys” до заступника директора компанії “Satyros” і керівника відділу розробки. Стартом для Івана стала перемога на регіональному етапі “Золотий Байт”, що проводився при підтримці “Microsoft”, “Intel” та інших відомих компаній. На міжнародному етапі в Києві команда “QR-Guys” зайняла IV місце.

Студентів політеху зацікавила ідея створення додатку “QR-Face” — інтерактивного гіда для розвитку туристського бізнесу в місті. За словами Івана, розробники хотіли урізноманітнити життя містян завдяки даному сервісу, так би мовити “вивести людей на вулицю”.

Молодий стартапер детально та професійно відповідав на численні запитання майбутніх інженерів-програмістів та побажав їм вірити у власні сили і впевнено йти до своєї мети.

Добавьтe Ваш комментарий

Ваше имя (псевдоним):
Комментарий:
Цікава стаття? Поділися нею з іншими:


RSS-підписка

Підписка на публікації

Введіть ваш email:

Delivered by FeedBurner


Прозорро - публічні закупівлі

Я МАЮ ПРАВО!

Единая страна!
.