Головна | Афіша | E-FreeLibrary | Каталог | Блог | Контакти
Головна Події та новини Фотофакти Мандрівка бібліотечними лабіринтами

Рейтинг пользователей: / 0
ХудшийЛучший 

Події та новини - Фотофакти

До обласної бібліотеки для юнацтва завітали майбутні колеги — студенти Миколаївського коледжу культури і мистецтв. Завідувач відділу соціокультурної діяльності молоді Ірина Володимирівна Бринкіс ознайомила присутніх не лише з історією бібліотеки, а й з цікавим минулим будівлі, в якій вона знаходиться.

Студентів запросили до відділу “Інтернет-центр”, відділів обслуговування користувачів та соціокультурної діяльності молоді, де бібліотечні фахівці розповіли їм про послуги, які надає кожен відділ.

Далі молодь подорожувала віртуально — сайтом бібліотеки. Студентів зацікавив масив краєзнавчих матеріалів про видатних особистостей та цікаві місця рідного краю, розділ “Події та новини” є справжнім літописом бібліотечного життя, “Мультимедіа” — скарбничка корисних інформаційних продуктів на допомогу молоді.

Студенти впевнилися, що на них чекає надзвичайно цікава робота, яка може допомогти реалізуватися у суспільному житті. А їх викладач Гладьо Ірина Юріївна наголосила, що для цього треба наполегливо вчитися.

Запрошуємо усіх бажаючих прийти до бібліотеки на екскурсію.

 

 

 

Добавьтe Ваш комментарий

Ваше имя (псевдоним):
Комментарий:
Цікава стаття? Поділися нею з іншими:


RSS-підписка

Підписка на публікації

Введіть ваш email:

Delivered by FeedBurner


Прозорро - публічні закупівлі

Я МАЮ ПРАВО!

Единая страна!
.