Головна | Афіша | E-FreeLibrary | Каталог | Блог | Контакти
Головна Події та новини Фотофакти ІІ Міжнародний форум молодіжних центрів у Святогірську

Рейтинг пользователей: / 0
ХудшийЛучший 

Події та новини - Фотофакти

23-25 травня у місті Святогірськ Донецької області відбувся ІІ Міжнародний форум молодіжних центрів, який об'єднав представників близько 80 молодіжних центрів та загалом 175 активістів, молодіжних працівників та представників влади з усіх областей України. Миколаївську область представляв бібліотекар обласної бібліотеки для юнацтва Андрій Алієв. Співорганізаторами форуму стали Асоціація молодіжних центрів України, Департамент молодіжної політики Міністерства молоді та спорту України, Управління у справах сім’ї та молоді Донецької ОДА.


У Форумі взяли участь міжнародні експерти та представники європейських мереж молодіжних центрів з Люксембургу, Вірменії, Естонії та Ірландії, які поділилися своїм досвідом, розповіли про молодіжну політику у своїх країнах та презентували мережі молодіжних центрів.

Після знайомства та квесту «Сила в команді» учасники вирушили до міст Слов'янськ, Краматорськ та Дружківка, де відвідали місцеві молодіжні центри: АртПростір “Happy Hub”, Платформа Ініціатив “Теплиця”, LESYA HUB, ВІЛЬна ХАта, “Славянское сердце”, “Донецький обласний дитячо-молодіжний центр” м. Краматорська, “ART HUB”.

Під час форуму було презентовано мережі Асоціації молодіжних центрів України, Європейської конфедерації молодіжних клубів ECYC та Європейської агенції з питань інформування та консультування молоді ERYICA. Надзвичайно цікавими та змістовними були виступи експертів: директора Українського форуму благодійників, експерта по соціальному підприємництву Анни Гулевської-Черниш та керівника центру «Cпільно Hub» Ганни Дворної. В останній день форуму учасники працювали в ініціативних групах. Результати обговорень та вироблені пропозиції з теми «Молодіжні простори у бібліотеках» презентували Андрій Алієв та Ганна Дворна.

Добавьтe Ваш комментарий

Ваше имя (псевдоним):
Комментарий:
Цікава стаття? Поділися нею з іншими:


RSS-підписка

Підписка на публікації

Введіть ваш email:

Delivered by FeedBurner


Прозорро - публічні закупівлі

Я МАЮ ПРАВО!

Единая страна!
.