Головна | Афіша | E-FreeLibrary | Каталог | Блог | Контакти
Головна Події та новини Фотофакти День захисту дітей у бібліотеці

Рейтинг пользователей: / 0
ХудшийЛучший 

Події та новини - Фотофакти

За доброю традицією, 1 червня в обласній бібліотеці для юнацтва відбулося свято до Міжнародного дня захисту дітей. Цього разу школярів запросили на літнє рандеву «Літо — чудова пора, всім читати пора!».
День захисту дітей у бібліотеці 2018

Діти разом з бібліотекарями здійснили подорож у “Країну Гри”, де на них чекали: музична гра «Веселий оркестр», детективне досьє «Бюро знахідок», гра-естафета «Заваримо чай», конкурси “Промовки-скоромовки”, “Угадай героя за описом” і “Літературний персонаж на п'єдесталі”. Демонструючи свою ерудицію та кмітливість, учні з легкістю впоралися з завданнями конкурсів, а ігри викликали у них справжній феєрверк веселощів.

Школярі залюбки переглянули літературу з книжкової виставки “Запрошуємо у цікавий світ книги”. Сторінки книжок “обіцяли” відкрили їм багато нового та незвичайного, а бібліотекарі, в свою чергу, наголосили, що літо — це найкраща пора для відпочинку та отримання насолоди від читання.

Кульмінацією літнього рандеву стало частування учасників свята морозивом.

Для корисного та веселого відпочинку у дні літніх канікул бібліотекарі підготували низку цікавих заходів. Запрошуємо всіх провести літо-2018 з бібліотекою!
 

Добавьтe Ваш комментарий

Ваше имя (псевдоним):
Комментарий:
Цікава стаття? Поділися нею з іншими:


RSS-підписка

Підписка на публікації

Введіть ваш email:

Delivered by FeedBurner


Прозорро - публічні закупівлі

Я МАЮ ПРАВО!

Единая страна!
.