Головна | Афіша | E-FreeLibrary | Каталог | Блог | Контакти
Головна Події та новини Фотофакти Дебрифінг А. Алієва про ІІІ Міжнародний форум молодих бібліотекарів

Рейтинг пользователей: / 0
ХудшийЛучший 

Події та новини - Фотофакти

31 травня у Центральній міській бібліотеці ім. М. Л. Кропивницького пройшло чергове засідання Студії компетентного бібліотекаря, започаткованої за підтримки МОБА. Миколаївську обласну бібліотеку для юнацтва представляли бібліотекарі Юлія Задеряка і Андрій Алієв.

Разом з 5 іншими представниками миколаївської бібліотечної спільноти Андрій Алієв був учасником ІІІ Міжнародного форуму молодих бібліотекарів Української бібліотечної асоціації у Львові у квітні цього року. Під час дебрифінгу він розповів про доповіді іноземних колег з Іспанії, Кіпру, Латвії, Румунії, Словенії, Туреччини та найбільш яскраві виступи вітчизняних фахівців. Надзвичайно цікавим та корисним з професійної точки зору стало скайп-спілкування ще з одним учасником форуму — Олександром Тарасевичем, бібліотекарем відділу маркетингових досліджень Центральної наукової бібліотеки ім. Якуба Коласа Національної академії наук Білорусі, який поділився досвідом з впровадження інноваційних методів залучення читачів.



Після кави-брейк обговорили створення молодіжних просторів на базі бібліотек України. Андрій Алієв поділився досвідом участі у форумах молодіжних центрів «Від ініціативи — до дії», розповів про Програму тренінгів  «Молодіжний працівник», сертифікованим тренером якої він є, та підкреслив, що молодіжною секцією УБА та Асоціацією молодіжних центрів України розробляються методичні поради по створенню молодіжних просторів саме в бібліотеках.

 


 

Добавьтe Ваш комментарий

Ваше имя (псевдоним):
Комментарий:
Цікава стаття? Поділися нею з іншими:


RSS-підписка

Підписка на публікації

Введіть ваш email:

Delivered by FeedBurner


Прозорро - публічні закупівлі

Я МАЮ ПРАВО!

Единая страна!
.