Головна | Афіша | E-FreeLibrary | Каталог | Блог | Контакти
Головна Події та новини Фотофакти Майбутні бібліотекарі на екскурсії “Бібліотека — FREEspace”

Рейтинг пользователей: / 0
ХудшийЛучший 

Події та новини - Фотофакти

Саме бібліотеки своїм соціальним призначенням сприяють оволодінню новими знаннями, яких сьогодні потребує суспільство. Але бібліотека — це, передусім, фахівці. Бібліотечна професія відзначається багатогранністю своєї діяльності:  бібліотечно-інформаційної, документно-комунікаційної, комунікативної, освітньої, дозвіллєвої. Це дає перевагу бібліотекарям бути лідерами серед професійних груп і виступати в ролі консультантів, аналітиків, порадників, викладачів.

На цьому наголошували фахівці Миколаївської обласної бібліотеки для юнацтва студентам кафедри інформаційної, бібліотечної та архівної справи  Миколаївської філії Київського національного університету культури і мистецтв під час їхньої екскурсії бібліотекою. Головною метою всіх новацій, які сьогодні впроваджено у бібліотеці, є ефективне, якісне та комфортне обслуговування користувачів: сайт, блог і соціальні мережі, електронний каталог і електронні тематичні повнотекстові бази даних, мультимедійні ресурси, автоматизація бібліотечних процесів, Інтернет-центр, настільні ігри, електронні та аудіокниги, інтерактивні тренінги з працевлаштування, комп'ютерної грамотності та цифрових технологій, виборчого процесу, удосконалення знання державної мови, протидії буллінгу та багато іншого.

Практичний досвід зацікавив молодь, яка мала можливість задати питання, висловити думки щодо відповідності побаченого і почутого своїм уявленням про обрану професію.

 

 

 

 

Добавьтe Ваш комментарий

Ваше имя (псевдоним):
Комментарий:
Цікава стаття? Поділися нею з іншими:


RSS-підписка

Підписка на публікації

Введіть ваш email:

Delivered by FeedBurner


Прозорро - публічні закупівлі

Я МАЮ ПРАВО!

Единая страна!
.