Головна | Афіша | E-FreeLibrary | Каталог | Блог | Контакти
Головна Події та новини Фотофакти Школа комп'ютерного бійця: інтернет-пастки

Рейтинг пользователей: / 0
ХудшийЛучший 

Події та новини - Фотофакти

22 лютого у відділі “Інтернет-центр” відбувся тренінг для учнів Школи комп'ютерного бійця за темою “Як пізнати та уникнути інтернет-пастки”.


Бібліотекар Юлія Задеряка наголосила, що кіберпростір додав до традиційних загроз і ризиків нові, на які суспільство ще не встигло знайти адекватних регуляторних та застережних заходів. Саме тому дедалі більше уваги приділяється вивченню негативних наслідків шкідливого контенту та заходам, які б запобігли його розповсюдженню. Про які інтернет-загрози йдеться? Бібліотекар разом із учасниками тренінгу виділила основні: кібершахрайство (фішинг, смішинг, вішинг, скімінг), кібербулінг, повідомлення особистої інформації в соціальних мережах чи віртуальних опитуваннях, класичні поштові загрози тощо.

Юнаки визнали той факт, що сучасні ґаджети роблять їхнє життя зручнішим, а інтернет відкриває океан можливостей, однак, як і в справжньому океані, в інформаційному теж повно рифів і підводних каменів. Саме тому слід бути обачними, вміти розпізнати інтернет-пастки і захистити себе від кібернебезпек.


 

Добавьтe Ваш комментарий

Ваше имя (псевдоним):
Комментарий:
Цікава стаття? Поділися нею з іншими:


RSS-підписка

Підписка на публікації

Введіть ваш email:

Delivered by FeedBurner


Прозорро - публічні закупівлі

Я МАЮ ПРАВО!

Единая страна!
.