Головна | Афіша | E-FreeLibrary | Каталог | Блог | Контакти
Головна Події та новини Фотофакти Миколаєву — 230: молодіжний foot-квест вулицею Соборною

Рейтинг пользователей: / 0
ХудшийЛучший 

Події та новини - Фотофакти

12 вересня Миколаївська обласна бібліотека для юнацтва організувала ювілейний, десятий, foot-квест із циклу “Історичний Миколаїв” в рамках акції “Великий марафон юних краєзнавців” до 230-річчя Миколаєва.


У вуличному квесті вулицею Соборною взяли участь 7 команд: студенти Миколаївського національного університету ім. Петра Могили, Миколаївської філії Київського національного університету культури і мистецтв, Миколаївського будівельного коледжу Київського національного університету будівництва та архітектури, Миколаївського політехнічного коледжу, учні загальноосвітньої школи №35.

Протягом двох годин команди відшукували 12 локацій на Соборній: першу трамвайну підстанцію, поштову станцію, на якій зупинявся Олександр Пушкін, будинок, в якому мешкали академік Володимир Образцов і учасник підпільної організації Олександр Сидорчук, аркасівських левів у Каштановому сквері, пам'ятник і каплицю Святого Миколая Чудотворця та інші історичні та архітектурні об'єкти.

Першими впоралися із завданнями, повернулися до бібліотеки, правильно склали з одержаних на локаціях пазлів картину із зображенням зруйнованого у 1922 році пам'ятника адміралу Грейгу і вдало захистили перед журі свій маршрут команди “Агенти 207”, “Вперед у минуле” і “Colgate”. Переможці з Миколаївського будівельного коледжу (2 команди) та зош №35 отримали дипломи і призи — подарункові сертифікати на безкоштовне відвідування кінотеатру, пейнтбольного клубу “Heart of steel” та квест-кімнати “4Rooms”. В окремій конкурсній номінації “Шалена фотозйомка” завдяки креативним і символічним селфі на фоні локацій перемогла команда “Агенти 207” з Миколаївського будівельного коледжу, яка отримала смачний приз — піцу.



День міста наближається і великий марафон триває, тож долучайтеся!

Добавьтe Ваш комментарий

Ваше имя (псевдоним):
Комментарий:
Цікава стаття? Поділися нею з іншими:


RSS-підписка

Підписка на публікації

Введіть ваш email:

Delivered by FeedBurner


Прозорро - публічні закупівлі

Я МАЮ ПРАВО!

Единая страна!
.