Головна | Афіша | E-FreeLibrary | Каталог | Блог | Контакти
Головна Події та новини Фотофакти Результати обласного конкурсу “Творимо імідж громади разом”

Рейтинг пользователей: / 0
ХудшийЛучший 

Події та новини - Фотофакти

Підведені підсумки обласного молодіжного конкурсу “Творимо імідж громади разом”, організованого Миколаївською обласною бібліотекою для юнацтва за інформаційної підтримки центральних бібліотек в районах і ОТГ Миколаївщини, який тривав з 4 лютого по 1 серпня 2019 року.


Конкурс проводився з метою формування громадської думки про важливість ролі культурного сектору в розбудові об'єднаних територіальних громад, поширення інформації про креативні проекти і кращий досвід діячів культури і творчих особистостей Миколаївщини. До Оргкомітету надійшло 20 робіт: від 12 учасників з 7 об'єднаних територіальних громад і від 8 учасників із 7 районів.

До складу журі ввійшли фахівці Миколаївської обласної бібліотеки для юнацтва: Ткаченко Н. В., директор бібліотеки, Драгуновська Н. В., провідний методист, Гервасьєва Т. М. і Криловська О. А., провідні бібліотекарі. Головою журі було запрошено Почебут Ю. І., радника з питань комунікації Миколаївського Центру розвитку місцевого самоврядування. Конкурсні роботи оцінювалися за такими критеріями: змістовність розкриття обраної творчої особистості; відображення в конкурсній роботі впливу творчості, проектів особистості на розвиток певної громади; графічний матеріал, що підтверджує активну участь особистості в житті громади; наявність бібліографічного списку джерел. Максимальна загальна оцінка — 100 балів.

Журі визначило переможців конкурсу. Дипломи і подарунки від бібліотеки отримають: Андрій Денисюк, учень 11 класу Катеринівської зош І-ІІІ ступенів з с. Катеринівка Веселинівського району (91 бал, 1 місце), Артем Юсипей, студент І-го курсу Київської академії статистики, обліку та аудиту з смт. Веселинове  Веселинівської селищної ОТГ (90 балів, 2 місце), Альона Левкович, учениця 11 класу Красненьківської зош І-ІІІ ступенів з с. Красненьке Кривоозерського району (87 балів, 3 місце).  Також члени журі вирішили відзначити грамотою і заохочувальним призом Євгенію Рябєву, студентку І-го курсу Одеського регіонального інституту державного управління Національної академії державного управління при Президентові України з с. Ольшанське Ольшанської селищної ОТГ.

Вітаємо переможців і вдячні всім конкурсантам за участь! Окрема вдячність голові журі за злагоджену роботу та професійне оцінювання. Урочисте нагородження за результатами конкурсу відбудеться в бібліотеці 30 жовтня.

 

Протокол

 

Добавьтe Ваш комментарий

Ваше имя (псевдоним):
Комментарий:
Цікава стаття? Поділися нею з іншими:


RSS-підписка

Підписка на публікації

Введіть ваш email:

Delivered by FeedBurner


Прозорро - публічні закупівлі

Я МАЮ ПРАВО!

Единая страна!
.