Головна | Афіша | E-FreeLibrary | Каталог | Блог | Контакти
Головна Події та новини Фотофакти Одинадцятий foot-квест “Історичний Миколаїв”

Рейтинг пользователей: / 0
ХудшийЛучший 

Події та новини - Фотофакти

23 жовтня відбувся одинадцятий foot-квест із циклу “Історичний Миколаїв”, організований Миколаївською обласною бібліотекою для юнацтва за ініціативи і партнерської підтримки МНУ ім. В. О. Сухомлинського. Вчетверте маршрут квесторів пролягав вулицею Адміральською

Участь у квесті взяло вісім команд, які представляли честь своїх факультетів: “Філологи”, “Дикі левиці”, “Рваний кед”, “Банани”, “Мех-мат”, “Незламні”, “Лідери”, “Клуб анонімних психологів”. Ознайомившись з правилами гри,  команди стартували з бібліотеки на пошуки дванадцяти локацій — архітектурних та історичних пам’яток найстарішої магістралі Миколаєва. Учасники, звичайно з різною швидкістю і правильністю, виконали завдання, визначили локації, отримали від координаторів фрагменти пазлу і фінішували біля альма-матер. Тут швиденько складали пазл, назвали видатного діяча, на ньому зображеного.

А далі — кульмінація — нагородження переможців дипломами і кубками. Перше місце вибороли “Дикі левиці”, другими фінішували “Лідери”, бронза у команди “Рваний кед”. Усі команди-учасниці отримали грамоти.


 

Добавьтe Ваш комментарий

Ваше имя (псевдоним):
Комментарий:
Цікава стаття? Поділися нею з іншими:


RSS-підписка

Підписка на публікації

Введіть ваш email:

Delivered by FeedBurner


Прозорро - публічні закупівлі

Я МАЮ ПРАВО!

Единая страна!
.