Головна | Афіша | E-FreeLibrary | Каталог | Блог | Контакти
Головна Події та новини Фотофакти Всеукраїнський ретрит молодіжних працівників у с. Карапиші

Рейтинг пользователей: / 0
ХудшийЛучший 

Події та новини - Фотофакти

3-5 грудня за ініціативою Міністерства молоді та спорту України у селі Карапиші Київської області пройшов Всеукраїнський ретрит — тренінг-зустріч сертифікованих тренерів програми “Молодіжний працівник”.

На початку заходу запрошені учасники, серед яких був і завідувач відділу соціокультурної діяльності молоді Миколаївської обласної бібліотеки для юнацтва Андрій Алієв, завітали до Вишкільного пластового центру у м. Буча, який було відкрито у 2018 році. Цікаву екскурсію закладом провів один із учасників і тренерів програми, в.о. директора Ярослав Храпський. Згодом на території карапишівського дитячого табору “Zоряний” під керівництвом тренерів Л. Мукосєєвої, О. Салівончика, О. Мальченка і К. Ємшиної молодь з усієї країни активно працювала у робочих групах щодо оцінки ефективності програми, питань структури, створення Асоціації молодіжних працівників, онлайн-бейджів, пристосування вправ програми до сучасних викликів.

Останній день ретриту було присвячено обміну власними “енерджайзерами”, під час якого Ярослав Храпський і Андрій Алієв розповіли, в тому числі, і про нещодавній спільний тренінг для учасників Української академії лідерства в Миколаєві. Веселим і повчальним вийшов вечір “факапів” — реальних історій прикрих і кумедних помилок тренерів програми “Молодіжний працівник”.

   

Добавьтe Ваш комментарий

Ваше имя (псевдоним):
Комментарий:
Цікава стаття? Поділися нею з іншими:


RSS-підписка

Підписка на публікації

Введіть ваш email:

Delivered by FeedBurner


Прозорро - публічні закупівлі

Я МАЮ ПРАВО!

Единая страна!
.