Головна | Афіша | E-FreeLibrary | Каталог | Блог | Контакти
Головна Події та новини Фотофакти Нова генерація лідерів: Дмитро Талпа

Рейтинг пользователей: / 1
ХудшийЛучший 

Події та новини - Фотофакти

13 березня в Молодіжному просторі обласної бібліотеки для юнацтва стартував весняний сезон стартапів “Нова генерація лідерів”. Його героєм став бізнесмен і громадський діяч Дмитро Талпа.


Андрій Алієв, модератор заходу, представив гостя. Втім, це було зайвим, адже обличчя Дмитра Талпи чи не найвпізнаваніше у нашому місті. А прекрасній половині городянок він відомий й поготів, адже саме Дмитро закликає миколаївських чоловіків дарувати квіти без жодного приводу. Модератор додав кілька біографічних деталей. Дмитро — випускник ЗОШ №10 і Миколаївської філії Київського національного університету культури і мистецтв, де здобув освіту за спеціальністю “менеджмент соціально-культурної сфери”.

Активний і підприємливий, він ще зі шкільних років почав заробляти, щоб допомогти родині і мати власні кошти. “Засвітився” і на телебаченні: був ведучим програми “Коли тобі 15” на телеканалі “Миколаїв”. У 20 років уже мав власну справу. І відтоді постійно в бізнесі. Був співвласником рекламного агентства, мережі студій декору і флористики, займався транспортом, нині — разом із дружиною розвиває мережу шоурумів і займається продажами в інстаграмі.

За словами Дмитра, він вклав багато зусиль і коштів у створення особистого бренду. Він його створив — це факт незаперечний. Утім, разом з успіхом прийшла і особиста відповідальність за якість послуг і товарів. Дмитро щиро зізнався, що він — “підприємець, який живе в своє задоволення на благо собі і своїм близьким”. Модератор додав, що Дмитро робить багато доброго й корисного рідному місту і його городянам. Він опікується екологією і очолює громадську організацію “Миколаїв — чисте місто”, гостро реагує на соціальні питання, організовуючи та беручи участь в різних акціях, разом з друзями і партнерами знімає відео на актуальні і резонансні теми. А ще Дмитро створює гарні традиції. Так, з його легкої руки двір Колодязної, 6 став майданчиком для проведення веселого святкового зимового ярмарку.

Для Дмитра багато важить добросусідство, гостинність, здруженість. І сам він випромінює позитив, товариськість і щирість. Чудовий співрозмовник, цікавий спікер. Тому й зустріч була неформальною і цікавою, спілкування приємним і корисним. Дмитро радо погодився поспілкуватися з усіма охочими на теми, які їх цікавлять. А цікавили здебільшого те, в чому Дмитро профі: організація власної справи, просування своїх ідей/товарів/послуг в інстаграмі, секрети створення брендингу.

На завершення — традиційні автограф- і фотосесія, цього разу доповнені сторіз в інстаграм.

 

Добавьтe Ваш комментарий

Ваше имя (псевдоним):
Комментарий:
Цікава стаття? Поділися нею з іншими:


RSS-підписка

Підписка на публікації

Введіть ваш email:

Delivered by FeedBurner


Прозорро - публічні закупівлі

Я МАЮ ПРАВО!

Единая страна!
.