Головна | Афіша | E-FreeLibrary | Каталог | Блог | Контакти
Головна Події та новини Фотофакти Творча зустріч з художником Андрієм Горбачовим

Рейтинг пользователей: / 0
ХудшийЛучший 

Події та новини - Фотофакти

10 березня у Молодіжному просторі обласної бібліотеки для юнацтва відбулась зустріч студентів Миколаївського будівельного коледжу КНУБА з миколаївським художником Андрієм Горбачовим.


Майбутні архітектори мали змогу познайомитися не лише з художником, а й з його творчістю. На них чекала художня виставка “У передчутті літа”, створена Андрієм Горбачовим спільно з Ольгою Руденко. Андрій зазначив, що його роботи виконані в стилі акварельного імпресіонізму, Ольга ж надає перевагу техніці пастелі. Роботи, представлені на виставці, зображують мости, старовинні будиночки старого Миколаєва, мальовничі пейзажі Миколаївщини і кримські краєвиди, над якими автори свого часу працювали протягом п'яти років. Також на виставці представлені “одеські” роботи, натхненні творами Михайла Жванецького.
 
Спілкуючись з художником, студенти цікавились, чи допомагає музика у створенні картин. На що Андрій відповів, що любить слухати джаз, блюз, ска, регі, а його колега Ольга віддає перевагу року. Працюючи над кримським циклом, Андрій “слухав море”. Художник підкреслив, що дуже важливо зберігати зелені насадження і архітектурні споруди міста, які мають екологічну та художньо-естетичну цінність. Андрій поділився тонкощами своєї роботи за фахом. Він — дизайнер інтер'єрів, в його професійному доробку — оформлення закладів харчування Миколаєва, багатометрових яхт.


 

Добавьтe Ваш комментарий

Ваше имя (псевдоним):
Комментарий:
Цікава стаття? Поділися нею з іншими:


RSS-підписка

Підписка на публікації

Введіть ваш email:

Delivered by FeedBurner


Прозорро - публічні закупівлі

Я МАЮ ПРАВО!

Единая страна!
.