Головна | Афіша | E-FreeLibrary | Каталог | Блог | Контакти
Головна Події та новини Фотофакти Молодіжний простір: трансформаційна гра

Рейтинг пользователей: / 0
ХудшийЛучший 

Події та новини - Фотофакти

20 червня в Молодіжний простір Миколаївської обласної бібліотеки для юнацтва завітали психолог, сертифікований тренер трансформаційних ігор Інна Полухіна та астропсихолог, нумеролог Оксана Якобсон.


Від Інни Полухіної присутні дізналися про важливу роль минулих поколінь у житті кожної людини, розібралися у деяких своїх родових програмах та з'ясували, як вони на них впливають. Разом із Оксаною Якобсон із зацікавленістю поринули у світ нумерології та вичислили своє особисте фінансове число, свій код багатства. Бібліотечний психолог Марина Чередниченко познайомила учасниць гри із творчістю Дар'ї Мовчан. До речі, персональна виставка Дар'ї, презентована за день до суворого карантину, все ще чекає в бібліотеці шанувальників образотворчого мистецтва.

Трансформаційна гра направлена на переосмислення цінностей, пошук оптимальних рішень, подолання особистісних криз. При цьому ігрова форма дозволяє сформувати безпечний простір, де гравці мають право на помилку, що дуже важливо для розвитку, розкриття свого потенціалу. Трансформаційні ігри поділяються на психологічні, бізнес-ігри, езотеричні, соціальні. Однією з найвідоміших трансформаційних бізнес-ігор є “Грошовий потік” Роберта Кійосакі, а прикладом езотеричної — гра Ліла.

Добавьтe Ваш комментарий

Ваше имя (псевдоним):
Комментарий:
Цікава стаття? Поділися нею з іншими:


RSS-підписка

Підписка на публікації

Введіть ваш email:

Delivered by FeedBurner


Прозорро - публічні закупівлі

Я МАЮ ПРАВО!

Единая страна!
.