Головна | Афіша | E-FreeLibrary | Каталог | Блог | Контакти
Головна Події та новини Фотофакти “BEZSLОV”: емоції в повній тиші

Рейтинг пользователей: / 0
ХудшийЛучший 

Події та новини - Фотофакти

27 вересня учасниці молодіжного літературно-музичного об’єднання “Молодість у віршах” Саша Ра та Валентина Гладченко (Гавришко) взяли участь у присвяченій Міжнародному дню глухих відкритій репетиції миколаївського танцювального колективу “BEZSLОV” під керівництвом хореографа Оксани Андрєєвої.

Валентина та Олександра ділилися із глядачами своєю творчістю, а допомагав їм перекладач жестовою мовою. Також дівчата ознайомились з основами дактилю та навіть “заспівали” за допомогою жестів разом з іншими пісню “Там, де ми є” гурту “Антитіла”. “Мене вразило те, наскільки талановиті дівчата та хлопці з колективу “BEZSLОV”! Незважаючи на фізичні особливості, вони майстерно виконують рухи, а найголовніше — передають емоції! Ми з Олександрою майже весь захід сиділи зі сльозами на очах — від краси та щирості”, - прокоментувала Валентина. “Я вважаю, що жестова мова обов’язково повинна викладатися навіть у школах, бо усі ми — єдине суспільство, а суспільні відносини формуються, в першу чергу, на порозумінні”, - зазначила Саша Ра.

Організатори “Молодості у віршах” планують найближчим часом провести вечір поезії та музики для людей з порушенням слуху спільно з перекладачами жестової мови. Дякуємо Оксані Андрєєвій та її вихованцям за позитивні емоції, новий досвід, поштовх до можливого партнерства, а Світлані Вовк за чудові світлини!



 

Добавьтe Ваш комментарий

Ваше имя (псевдоним):
Комментарий:
Цікава стаття? Поділися нею з іншими:


RSS-підписка

Підписка на публікації

Введіть ваш email:

Delivered by FeedBurner


Прозорро - публічні закупівлі

Я МАЮ ПРАВО!

Единая страна!
.