Головна | Афіша | E-FreeLibrary | Каталог | Блог | Контакти
Головна Події та новини Фотофакти Виставка “Сучасний український соціальний гламур” відкрита у Молодіжному просторі

Рейтинг пользователей: / 0
ХудшийЛучший 

Події та новини - Фотофакти

3 вересня в Молодіжному просторі обласної бібліотеки для юнацтва відбулось відкриття виставки “Сучасний український соціальний гламур”.

3М — Маестро, Модельєр та Муза — представили шанувальникам мистецтва яскраві світлини, які поєднали красу жіночого тіла, вишукані прикраси та мальовничі краєвиди.

Маестро — Павло Деменський, відомий у творчих колах як Пабло Інкогніто, незважаючи на свою таємність, є давнім другом обласної бібліотеки для юнацтва. Він навчав мистецтву фотографії бібліотекарів, оцінював роботи учасників молодіжного конкурсу “Мій герой, мій кумир”, зустрічався з читачами й розповідав їм про професію фотографа. Його творчість добре відома миколаївцям завдяки численним фотовиставкам. До речі, перша виставка, де Пабло Інкогніто представив свої роботи, мала назву “Провокація”. І дійсно, дехто може назвати його роботи провокативними, втім, насамперед, вони вражають неймовірним умінням тонко підкреслити жіночу чуттєвість, ніжність та чарівність.

Вишукані прикраси Модельєра — Антоніни Бурдіної — органічно поєдналися із природною красою Музи завдяки майстерності майстра, для якого важлива краса у всіх її проявах, адже Маестро упевнений, що краса таки врятує цей світ, і тому хоче всього себе присвятити цій нескінченній темі.

Запрошуємо миколаївців (16+) насолодитися “Сучасним українським соціальним гламуром”. Відвідати виставку можна протягом вересня у робочі дні і години бібліотеки.


 

Добавьтe Ваш комментарий

Ваше имя (псевдоним):
Комментарий:
Цікава стаття? Поділися нею з іншими:


RSS-підписка

Підписка на публікації

Введіть ваш email:

Delivered by FeedBurner


Прозорро - публічні закупівлі

Я МАЮ ПРАВО!

Единая страна!
.