Головна | Афіша | E-FreeLibrary | Каталог | Блог | Контакти
Головна Події та новини Фотофакти Професіографічна екскурсія “Шлях до професії”

Рейтинг пользователей: / 0
ХудшийЛучший 

Події та новини - Фотофакти

3 грудня 2010 року до читального залу Миколаївської обласної бібліотеки для юнацтва на професіографічну екскурсію “Шлях до професії” завітали учні загальноосвітньої школи-інтернату № 4.

slujba_zanaytosti_2 slujba_zanaytosti_5 slujba_zanaytosti_1

 

 

 

 

 

 

 

Захід розпочався екскурсією бібліотекою. Методист відділу інформації, маркетингу і менеджменту Наталія Драгуновська розповіла про історію заснування бібліотеки, бібліотечні програми і клуби, провела хлопців і дівчат залами обслуговування. Учні зацікавились книжками з розділів виставки нових видань: ”Інтернет — історія майбутнього”, “Для допитливих”, “Шлях до успіху”, “Школа гарних манер”, “Джерела юридичної інформації”.

Провідний бібліограф Ія Мяснікова провела бібліотечний урок за темою “Інформаційні ресурси бібліотеки в мережі Інтернет”. Учні довідались про місію і можливості сучасної бібліотеки, познайомились з електронним каталогом і методикою пошуку інформації, з електронною повнотекстовою базою даних “Краєзнавство” і бібліотечним сайтом. Сьогодні сайт ОБЮ — це віртуальний майданчик для спілкування і щоденно оновлюваною інформацією.  На конкретному прикладі учням було запропоновано знайти книгу і підібрати ключові слова до слова “професія”. Все це демонструвалося на великому екрані. Бібліотечний урок пройшов у формі живого діалогу.

Тепер старшокласники, озброєні знаннями, можуть бути активними віртуальними читачами, що дуже важливо в сучасних умовах для професійного та загального розвитку.

slujba_zanaytosti_3 slujba_zanaytosti_4 slujba_zanaytosti_6

 

 

 

 

 

 

 

Представник центру зайнятості Центрального району м. Миколаєва Харківська О. О. провела консультацію щодо учбових закладів, розповіла про спеціальності, які користуються попитом на ринку праці.

Завідуюча відділом читального залу ОБЮ Бринкіс І. В. підвела підсумки заходу наголосивши, що для кожної молодої людини наступає час, коли необхідно прийняти одне з найважливіших рішень — вибрати діло до душі, за покликанням, тобто професію. Не випадково вибір професії називають другим народженням людини. Щоб дійти правильного рішення, треба бути добре поінформованими. Учням був проведений огляд літератури з профорієнтації “Людина — праця — професія”.

Добавьтe Ваш комментарий

Ваше имя (псевдоним):
Комментарий:
Цікава стаття? Поділися нею з іншими:


RSS-підписка

Підписка на публікації

Введіть ваш email:

Delivered by FeedBurner


Прозорро - публічні закупівлі

Я МАЮ ПРАВО!

Единая страна!
.