Головна | Афіша | E-FreeLibrary | Каталог | Блог | Контакти
Головна Події та новини Фотофакти Сезон Франції триває: модна тусовка «Париж — столиця моди»

Рейтинг пользователей: / 0
ХудшийЛучший 

Події та новини - Фотофакти

30 листопада 2010 року до читального залу Миколаївської обласної бібліотеки для юнацтва на модну тусовку «Париж — столиця моди» завітали студенти та викладачі Миколаївського коледжу культури і мистецтв.

Поняття моди нерозривно пов'язане саме з цією країною, адже саме Франція з незапам'ятних часів була законодавицею моди. Цікаво становлення модних будинків Франції, які й сьогодні займають високе положення в світі моди. Їх слово в кожному сезоні багато значить і для жінок, і для молодих дизайнерів. З часом пріоритет центру чоловічої моди завойовує Лондон, але право вважатися самим модним жіночим містом світу до цих пір належить Парижу. Саме в ньому презентуються нові вечірні сукні, колекції жіночого повсякденного одягу і проходять головні покази принципово нового модного напрямку — футуристичного.

Які з французьких Будинків моди можна вважати найяскравішими? Чи використовуєте ви нові модні тенденції цього сезону? А ви знайомі з Габріель Шанель, Паком Рабанном, Тедом Лапідусом, Крістіаном Діором, Ів Сен-Лораном? Дівчата мали змогу разом з фахівцями бібліотеки “зазирнути” до відомих бутиків та ознайомитися з цікавими фактами з життя відомих французьких творців модного одягу під час електронного слайд-шоу “Французький шарм”.

Модна тусовка «Париж — столиця моди» — це продовження циклу заходів Сезону Франції у рамках обласної культурно-освітньої програми “Європейська світлиця”. Якщо Вас цікавить інформація з приводу  політичного та економічного розвитку, культурного надбання держав-членів Європейського Союзу, Ви можете завітати до нашої бібліотеки, де отримаєте безліч цікавої інформації.

Добавьтe Ваш комментарий

Ваше имя (псевдоним):
Комментарий:
Цікава стаття? Поділися нею з іншими:


RSS-підписка

Підписка на публікації

Введіть ваш email:

Delivered by FeedBurner


Прозорро - публічні закупівлі

Я МАЮ ПРАВО!

Единая страна!
.