Головна | Афіша | E-FreeLibrary | Каталог | Блог | Контакти
Головна Події та новини Фотофакти Виїзна інформаційна сесія у Веселиново

Рейтинг пользователей: / 0
ХудшийЛучший 

Події та новини - Фотофакти

7 грудня 2010 року у Веселиново в рамках реалізації обласної Програми по створенню Центрів сприяння соціальній адаптації юнацтва відбулася виїзна інформаційна сесія. Програма заходу передбачала інтелектуальні ігри «Євроерудити», бібліотечно-бібліографічний урок «Електронний каталог: правила пошуку» та автограф-сесію з письменником.

veselinovo_1 veselinovo_2 veselinovo_3

 

 

 

 

 

 

 

Захід проходив у гімназії, де відбулася зустріч гостей із старшокласниками. Бібліотечний урок провела провідний бібліограф відділу інформації, маркетингу і менеджменту ОБЮ Ія Мясникова. Юнаки і дівчата довідались про те, як правильно користуватися послугами бібліотеки, її каталогами та про сучасні технології, які прийшли до культурних закладів.

Автор чотирьох прозаїчних книг, які присвячені юнацтву, член Національної спілки письменників України і Національної спілки журналістів України, бібліотекар ОБЮ Віра Марущак познайомила молодих людей із своєю творчістю та літературою рідного краю.

Захопила старшокласників інтелектуальна гра «Євроерудити». Її проводила керівник клубу інтелектуальних ігор університету “Україна" Тетяна Макаронова. В ході гри з чотирьох команд було визначено найсильнішу, якій запропоновано брати участь у обласних телевізійних змаганнях.

veselinovo_4 veselinovo_5 veselinovo_6

 

 

 

 

 

 

 

Виїзна сесія продовжила свою роботу в районній бібліотеці, де гості зустрілися зі своїми колегами, з читачами, які беруть участь у конкурсах, що проводить ОБЮ для юнаків та дівчат області, ознайомились з видавничою діяльністю Веселинівської районної бібліотеки.

Такий захід корисний для молоді тому, що залучає до сучасних форм бібліотечного обслуговування - дистанційного користування бібліотеками.

Добавьтe Ваш комментарий

Ваше имя (псевдоним):
Комментарий:
Цікава стаття? Поділися нею з іншими:


RSS-підписка

Підписка на публікації

Введіть ваш email:

Delivered by FeedBurner


Прозорро - публічні закупівлі

Я МАЮ ПРАВО!

Единая страна!
.