Головна | Афіша | E-FreeLibrary | Каталог | Блог | Контакти
Головна Події та новини Фотофакти Олімпійське свято в “Бригантині”

Рейтинг пользователей: / 0
ХудшийЛучший 

Події та новини - Фотофакти

25 серпня в дитячому оздоровчому таборі «Бригантина» гості з Миколаєва провели традиційний щорічний фестиваль «Спортивна дитина, здорова країна”, присвячений ХХХ Олімпійським іграм у Лондоні. Організаторами XV Фестивалю, який відбувся під патронатом Координаційної ради з питань взаємодії УМВС України в Миколаївській області та комісії «Спорт та навколишнє середовище» Національного Олімпійського Комітету України, стали Миколаївська обласна громадська організація «Федерація легкої атлетики», Миколаївський обласний благодійний фонд «Індиго», Миколаївська обласна бібліотека для юнацтва. Свято відбулося за підтримки управління у справах сім’ї та молоді Миколаївської облдержадміністрації та УМВС України в Миколаївській області.

Протягом усього дня проводилися веселі естафети для дітей за участю відомої спортсменки Миколаївщини, багаторазової призерки чемпіонатів світу з легкої атлетики, Олімпійських ігор, члена Комісії атлетів ЄОК, президента Федерації легкої атлетики Миколаївської області (ФЛАУ), голови комісії “Спорт та навколишнє середовище” Національного Олімпійського комітету України Інги Бабакової, заслуженого майстра спорту України, чемпіона Європи, бронзового призера Чемпіонату світу, учасника Олімпійських ігор Олега Машкіна; а також молодих миколаївських спортсменів — Марини Карабузи (легка атлетика), Дмитра Ковалєва і Валерія Масайло (бадмінтон).

Конкурс плакатного малюнку за темою «Олімпійські ігри — Лондон ХХХ» провела член комісії “Спорт та навколишнє середовище” НОК України, голова правління Миколаївського обласного благодійного фонду «Індиго» Ольга Криницька.

Усі учасники Фестивалю отримали дипломи, а переможців було нагороджено медалями та призами.

Добавьтe Ваш комментарий

Ваше имя (псевдоним):
Комментарий:
Цікава стаття? Поділися нею з іншими:


RSS-підписка

Підписка на публікації

Введіть ваш email:

Delivered by FeedBurner


Прозорро - публічні закупівлі

Я МАЮ ПРАВО!

Единая страна!
.