Головна | Афіша | E-FreeLibrary | Каталог | Блог | Контакти
Головна Творча лабораторія для фахівців З досвіду роботи Кузьмінська В. В. Поезія — чарівна скрипка у чудовому оркестрі літератури (Кривоозерська ЦБС)

Рейтинг пользователей: / 0
ХудшийЛучший 

Творча лабораторія для фахівців - З досвіду роботи

Поезія... Вона покликана хвилювати, давати насолоду, плекати високі почуття, збагачувати духовність. Поезія збуджує душу, примушує її не черствіти, бути чуйною, відгукуючись на радощі і болі вселюдські.

alt

 

alt


18 березня в читальній залі центральної районної бібліотеки пройшла літературно-музична композиція “Поезія — чарівна скрипка у чудовому оркестрі літератури”, присвячена Всесвітньому дню поезії, 85-й річниці від дня народження Ліни Костенко та 120-й річниці від дня народження Максима Рильського.

 

alt

 

alt

На захід бібліотекарі запросили учнівську молодь Кривоозерського професійного аграрного ліцею з керівниками Р. Г. Уліцькою та С. В. Єфімовою. Бібліотекар юнацької кафедри видачі літератури Ріта Вусатенко ознайомила присутніх з життєвим та творчим шляхом Ліни Костенко та Максима Рильського. На екран проектувались фотографії поетів, відеозаписи віршів “Доля”, “Крила”, “Мова”; звучали пісні на слова Ліни Костенко “Ранок”, “Між іншим”, “Вечірнє сонце” у виконанні Ольги Богомолець. Учні ліцею Анна Мельник, Аліна Кириленко, Андрій Ткачук майстерно читали вірші поетів, здійснили віртуальну подорож музеєм Максима Рильського. На завершення класний керівник Р. Г. Уліцька висловила вдячність працівникам бібліотеки за змістовний захід.

 

alt

 

alt


В. Кузьмінська, методист Кривоозерської ЦБС

Цікава стаття? Поділися нею з іншими:


RSS-підписка

Підписка на публікації

Введіть ваш email:

Delivered by FeedBurner


Прозорро - публічні закупівлі

Я МАЮ ПРАВО!

Единая страна!
.