Головна | Афіша | E-FreeLibrary | Каталог | Блог | Контакти
Головна Творча лабораторія для фахівців З досвіду роботи Кузьмінська В. В. Година мужності “Подвиг народних месників” (Кривоозерська ЦБС)

Рейтинг пользователей: / 0
ХудшийЛучший 

Творча лабораторія для фахівців - З досвіду роботи

Неоцінений внесок у здобуття перемоги над ворогом у роки Другої світової війни зробили партизани-підпільники. За роки окупації України партизанський рух настільки зміцнів, що переріс в справжній фронт боротьби проти фашистських агресорів. Не виключенням стала і Миколаївщина.


22 вересня до Дня партизанської слави в читальній залі Кривоозерської центральної районної бібліотеки пройшов виховний захід година мужності «Подвиг народних месників». На захід завітали учні 4 групи професійно-аграрного ліцею з класним керівником Ткаченко В. В. та майстром Жарчинським С. Ф.

З вступним словом до присутніх звернулася методист Кузьмінська В. В. Ведучі бібліотекарі Дмітрієва Г. Ф. та Гончарук В. М. Розповіли, як мужньо боролися нескорені учасники партизанського загону «Буревісник», хоробрі підпільники молодіжної організації «Партизанська іскра» Первомайського району. Всі присутні хвилиною мовчання вшанували пам'ять загиблих героїв-підпільників.

Бібліотекар читальної зали Вусатенко Р. К. підготувала цікавий мультимедійний матеріал про народних месників у вигляді слайдів та уривків з художнього кінофільму О. Довженка «Партизанська іскра». Бібліограф Лаврик А. Г. підготувала книжково-ілюстративну виставку «Народні месники: патріоти рідного краю».

Підводячи підсумки заходу, методист Валентина Кузьмінська обмінялася думками з учнівською молоддю, провела паралелі подій Другої світової війни та воєнних дій в зоні проведення АТО.


В. Кузьмінська В., методист Кривоозерської ЦБС



 

Цікава стаття? Поділися нею з іншими:


RSS-підписка

Підписка на публікації

Введіть ваш email:

Delivered by FeedBurner


Прозорро - публічні закупівлі

Я МАЮ ПРАВО!

Единая страна!
.