Головна | Афіша | E-FreeLibrary | Каталог | Блог | Контакти
Головна Творча лабораторія для фахівців З досвіду роботи Тітова Л. М. 2017 рік — рік Української Революції 1917-1921 років (Єланецька ЦБС)

Рейтинг пользователей: / 0
ХудшийЛучший 

Творча лабораторія для фахівців - З досвіду роботи

У Єланецькій центральній районній бібліотеці відбулися заходи, присвячені Дню Соборності та Героям Крут. Користувачі бібліотеки, а це переважно учнівська молодь (Єланецька гуманітарна гімназія та Єланецький професійний аграрний ліцей), протягом січня знайомилась з книжковими виставками «Україна у нас єдина», «Україна єдина – соборна держава» та «Пам’ятаємо героїв Крут», на яких були представлені документи та книги про історичний період 1917-1919 рр.

Юнаки та дівчата взяли активну участь у флешмобі, годині історичної правди «Коли до зброї стають діти, народ цей не перемогти» та історичній годині «Великий день єднання».

Молодь переглянула документальні відеоролики, відповідала на питання літературно-пізнавальної вікторини «В нашім серці Україна» та гри-вікторини «Скарбниця народної мудрості».

«Знати та пам’ятати історичні дати, звичаї та символи нашої держави – це потрібно, тому що ми з вами живемо в Україні. А велика, священна і прекрасна любов до Батьківщини жила, живе і житиме в усіх чесних і щирих серцях», — запевнила бібліотекар Л. Тітова.


Л. М. Тітова, бібліотекар відділу обслуговування Єланецької ЦРБ


 

Цікава стаття? Поділися нею з іншими:


RSS-підписка

Підписка на публікації

Введіть ваш email:

Delivered by FeedBurner


Прозорро - публічні закупівлі

Я МАЮ ПРАВО!

Единая страна!
.