Головна | Афіша | E-FreeLibrary | Каталог | Блог | Контакти
Головна Творча лабораторія для фахівців З досвіду роботи Волох Л. Г. Війна в Афганістані: мовою цифр і фактів (Первомайська міська ЦБС)

Рейтинг пользователей: / 0
ХудшийЛучший 

Творча лабораторія для фахівців - З досвіду роботи

До Дня вшанування учасників бойових дій на території інших держав бібліотекарем міської філії №3 Л. Г. Волох для студентів Первомайського медичного коледжу було проведено історичний відео-екскурс «Війна в Афганістані: мовою цифр і фактів».

Афганська війна тривала 9 років 1 місяць і 19 днів. Тільки з України в Афганістані виконали свій інтернаціональний обов’язок більше 160 тисяч солдат і офіцерів, 3360 з них ніколи не повернуться додому, більше 12 тисяч бійців було скалічено і поранено.

Науковий співробітник Первомайського краєзнавчого музею О. П. Красіна розповіла присутнім про героїв-земляків, які загинули в Афганській війні.

Присутній на зустрічі голова Первомайського міського товариства ветеранів Афганістану В. С. Йонга розповів про діяльність товариства, яке є однією з активних і найвпливовіших громадських організацій міста. Учасник бойових дій І. В. Грибан поділився з молоддю своїми спогадами.

На завершення зустрічі бібліотекар побажала всім миру і злагоди.


Л. Г. Волох, бібліотекар Первомайської міської філії №3


 

Цікава стаття? Поділися нею з іншими:


RSS-підписка

Підписка на публікації

Введіть ваш email:

Delivered by FeedBurner


Прозорро - публічні закупівлі

Я МАЮ ПРАВО!

Единая страна!
.