Головна | Афіша | E-FreeLibrary | Каталог | Блог | Контакти
Головна Творча лабораторія для фахівців З досвіду роботи Кузьмінська В. Літературно-мистецька година до 150-річчя Лесі Українки (КЗК «Кривоозерська ЦБС»)

Рейтинг пользователей: / 0
ХудшийЛучший 

Творча лабораторія для фахівців - З досвіду роботи

23 лютого в читальній залі Кривоозерської Центральної бібліотеки відбулась літературно-мистецька година «Нехай мої струни лунають…», присвячена 150-річчю від дня народження найславнішої української поетеси Лесі Українки.
На захід завітали учні Кривоозерського професійно-аграрного ліцею груп №19 та №28 з викладачами Романюк Тетяною Володимирівною та Бойко Людмилою Миколаївною. Бібліограф Алла Лаврик презентувала молоді книжкову виставку «Любов. Страждання. Боротьба… і Слово». 
 
Ведучі заходу, бібліотекарі Ріта Вусатенко та Світлана Бардичевська, розповідали молоді про життєвий і творчий шлях поетеси, її палке кохання, боротьбу з підступною хворобою, яку так і не вдалося подолати. Велика дочка України втілила в своїй творчості кращі почуття свого народу – його гідність, мужність, непохитність у боротьбі за свободу й правду, горду силу. Вона безсмертна, як безсмертний народ. 
 
Звучала Лесина поезія у виконанні Алли Лаврик. Звучали записи пісень на слова ліричних віршів поетеси. Насамкінець учасники здійснили віртуальну подорож літературно-меморіальим музеєм Лесі Українки у с. Колодяжне. 
 
Валентина Кузьмінська, методистка КЗК «Кривоозерська ЦБС»
 
 
Цікава стаття? Поділися нею з іншими:


RSS-підписка

Підписка на публікації

Введіть ваш email:

Delivered by FeedBurner


Прозорро - публічні закупівлі

Я МАЮ ПРАВО!

Единая страна!
.