Головна | Афіша | E-FreeLibrary | Каталог | Блог | Контакти

Рейтинг пользователей: / 0
ХудшийЛучший 

911 - Право на медичне обслуговування

Медичні заклади, підключені до системи eHealth “Електронне здоров'я”, можна розпізнати за наліпкою «Тут можна обрати свого лікаря». Також обрати лікаря первинної медичної допомоги можна за допомогою дашборду Національної служби здоров‘я України.

Дашборд містить електронну карту місць надання первинної медичної допомоги (ПМД). Обравши область чи населений пункт, ви побачите усі заклади ПМД на карті, отримаєте у таблиці під картою повний перелік місць надання послуг, їх адреси та контактний телефон. Сторінка також містить перелік з ПІБ сімейних лікарів, терапевтів, педіатрів та інформацію щодо кількості декларацій у кожного. На дашборд потрапляє кожен лікар, що надає первинну медичну допомогу у закладах, які уклали договір з НСЗУ. У полі про рекомендований обсяг практики “Ліміт” є відповідна позначка про те, чи може лікар ще укладати декларації з новими пацієнтами.

Дашборд складається з двох розділів . Відкрити кожен з них можна за стрілками знизу сторінки. Для зручності використання рекомендується натиснути кнопку «на весь екран» на нижній панелі дашборду праворуч. І перегляд даних відбуватиметься у збільшеному масштабі. Ліворуч розташовані фільтри, які можна застосувати для швидкого пошуку потрібної інформації: область; тип населеного пункту та населений пункт; форма власності; надавач послуг (пошук за назвою медичного закладу); тип підрозділу (амбулаторія, ФАП, філія (інший відокремлений підрозділ); спеціалізація лікаря; ПІБ лікаря.

Нагадуємо, що згідно з Декларацією ви отримуєте у лікаря безоплатні послуги:
- спостереження за здоров'ям пацієнта та лікування найбільш поширених хвороб, травм, отруєнь, патологічних станів,
- профогляди для семи груп ризику,
- рецепти на ліки, у тому числі за програмою «Доступні ліки»,
- 7 базових досліджень,
- вакцинація за календарем щеплення,
- знеболення,
- видача лікарняних й інших довідок,
- взяття біоматеріалів і медичні втручання.

Пам'ятайте, що всі декларації оплачує НСЗУ! Ви можете звернутися за консультацією до контакт-центру НСЗУ здоров’я за номером 16-77.


 

Цікава стаття? Поділися нею з іншими:


RSS-підписка

Підписка на публікації

Введіть ваш email:

Delivered by FeedBurner


Прозорро - публічні закупівлі

Я МАЮ ПРАВО!

Единая страна!
.