Головна | Афіша | E-FreeLibrary | Каталог | Блог | Контакти
Головна Події та новини Фотофакти Обери своє майбутнє

Рейтинг пользователей: / 0
ХудшийЛучший 

Події та новини - Фотофакти

zustrich_1 14 квітня у Миколаївській загальноосвітній школі-інтернат І-Ш ступенів №3 була проведена престиж-зустріч “Обери своє майбутнє”. До школярів завітали письменниця, бібліотекар Миколаївської обласної бібліотеки для юнацтва Віра Іванівна Марущак та головний спеціаліст відділу активної підтримки безробітних з Центру зайнятості Заводського району м. Миколаєва Світлана Олександрівна Кретова.


Вибір навчального закладу, а згодом — професії значною мірою впливає на все наступне життя молодої людини. Тут не можна покладатися на випадковість, квапитися. Адже правильний вибір професії — це запорука життєвого успіху, забезпеченого майбутнього. Допомогти старшокласникам зорієнтуватися серед розмаїття професій та обрати ту, яка не лише сучасна й цікава, але і має попит на ринку праці, мали на меті В. І. Марущак та С. О. Кретова.
zustrich_2 zustrich_3 zustrich_4 zustrich_5

 

 

 

 

 

 

Віра Марущак акцентувала увагу учнів на важливості рішення про вибір майбутньої професії, на її обов'язковій відповідності природним здібностям, задаткам і знанням конкретної особистості. Людина повинна працювати з задоволенням, щоб бути успішною. Сама Віра Іванівна до свого основного фаху — журналістики — прийшла не з шкільної парти, міняючи професії, шукала свій життєвий шлях. Сьогодні вона — журналіст, бібліотекар, педагог. Щиро бажаючи молоді зробити правильний вибір, В. Марущак порадила постійно самовдосконалюватися, багато читати, поглиблювати свої знання.
zustrich_6 zustrich_7 zustrich_1 zustrich_2
Інформацію про навчальні заклади, найбільш популярні професії на ринку праці надала Світлана Олександрівна Кретова. Вона провела анкетування з професійної орієнтації та індивідуально проконсультувала всіх бажаючих. Спеціаліст запросила користуватися послугами Миколаївського обласного центру зайнятості та інтернет-порталом “Труд” Державної служби зайнятості України.

 

Добавьтe Ваш комментарий

Ваше имя (псевдоним):
Комментарий:
Цікава стаття? Поділися нею з іншими:


RSS-підписка

Підписка на публікації

Введіть ваш email:

Delivered by FeedBurner


Прозорро - публічні закупівлі

Я МАЮ ПРАВО!

Единая страна!
.