Головна | Афіша | E-FreeLibrary | Каталог | Блог | Контакти
Головна Події та новини Фотофакти Презентація книги І. Завялової “По лестнице любви — танец смысла”

Рейтинг пользователей: / 0
ХудшийЛучший 

Події та новини - Фотофакти

25 вересня осінній літературний сезон зустрічей з письменниками і поетами в Миколаївській обласній бібліотеці для юнацтва відкрила презентація поетичної збірки Інеси Завялової “По лестнице любви — танец смысла”, приурочена до Всеукраїнського дня бібліотек.

Презентація книги І. Завялової “По лестнице любви — танец смысла”


Інеса Завялова — уродженка Закарпаття, де пройшли її дитинство і юність, а подальше своє життя пов'язала з південним краєм — Миколаєвом. Саме тут вона здобула професію вчителя в інституті імені Белінського, нині Національному університеті ім. В. Сухомлинського. Потяг студентки висловити свої думки і почуття у слові поетичному та описати навколишнє життя у слові прозаїчному згодом приніс плоди: вийшло друком вже 8 захоплюючих художніх книжок, адресованих і малечі, і людям похилого віку. Інеса Андріївна пише у різноманітних напрямках та жанрах: казки, оповідання, вірші, любовна та філософська лірика, детективні романи та фантастичні повісті, навіть афоризми... У 2016 році І. Завялова стала переможцем обласного конкурсу «Краща Миколаївська книга» у номінації «Краще видання для дітей та юнацтва».

Співробітники відділу соціокультурної діяльності молоді познайомили учнів Першої української гімназії ім. М. Аркаса з біографією і творчим доробком письменниці і поетеси. Поетичну збірку “По лестнице любви – танец смысла”, яка містить шістдесят віршів різних жанрів і авторські афоризми, Інеса Андріївна презентувала разом з художником-ілюстратором видання Ксенією Калмиковою, яка закінчила Миколаївську філію Київського національного університету культури і мистецтв за спеціальністю “Дизайн”. Автор почитала окремі поезії, які відкривають глибинний світ людських почуттів, переживань, підкреслюють красу навколишнього життя. Інеса і Ксенія поспілкувалися зі школярами, відповіли на питання, роздали бажаючим книжкові закладки з автографами.

Цього року, на відзначення 80-річчя утворення Миколаївської області, бібліотека запропонувала своїм читачам літературний цикл “Народжене в Прибужжі слово”. Протягом січня-травня школярі і студенти мали змогу познайомитися з книжковими новинками від В'ячеслава Качуріна, Віри Марущак, Наталії Ткаченко, Олександра Фіногєєва, Людмили і Валерія Старовойт.


 

Добавьтe Ваш комментарий

Ваше имя (псевдоним):
Комментарий:
Цікава стаття? Поділися нею з іншими:


RSS-підписка

Підписка на публікації

Введіть ваш email:

Delivered by FeedBurner


Прозорро - публічні закупівлі

Я МАЮ ПРАВО!

Единая страна!
.