Головна | Афіша | E-FreeLibrary | Каталог | Блог | Контакти
Головна Події та новини Фотофакти Нова генерація лідерів: Олександра Казакова

Рейтинг пользователей: / 0
ХудшийЛучший 

Події та новини - Фотофакти

31 жовтня в обласній бібліотеці для юнацтва відбулася зустріч із співачкою, композитором, викладачем вокалу, зіркою співочого талант-шоу «Голос країни-6» Олександрою Казаковою. Це шостий захід із циклу бенефісів молодіжних стартапів “Нова генерація лідерів”, започаткованих цьогоріч ОБЮ.
Нова генерація лідерів: Олександра Казакова


Модератор заходу — бібліотекар ОБЮ Андрій Алієв — представив присутнім, студентам Миколаївського політехнічного коледжу, читачам та гостям бібліотеки, Олександру Казакову. Він зазначив, що Олександра має поліське коріння. Потім родина переїхала до Миколаєва, де дівчинка навчалася у ЗОШ №56 і Миколаївському державному вищому музичному училищі, опанувавши хорове диригування і естрадний вокал. Далі були Одеська національна музична академія імені А. В. Нежданової (вокально-хорове відділення та композиція) і Миколаївський національний університет імені В. О. Сухомлинського (музична психологія). Нині Олександра відома як композитор в “Alter-Ego Music Production”, керівник вокальної студії “Альтер-Его”.

Олександра розповіла, що співає із раннього дитинства. Співочий талант вона успадкувала від мами, яка має прекрасний голос. Дідусь теж був дуже обдарованим, свого часу його навіть запрошували до Київської консерваторії. У родинному колі Олександра з мамою часто співають в дуеті. Вперше на сцену Олександра вийшла в одинадцять років, виконала «Водограй» Володимира Івасюка. Обравши творчий шлях, дівчина досягла багато: зараз Олександра виконує партію Ельміни в мюзиклі “Дракула Влад”, який з великим успіхом гастролює Україною. Також вона розповіла присутнім про своє дебютне шоу # Личное, створене спільно з танцювально-акробатичним колективом “Slice”.  Новою сходинкою в музичній кар'єрі співачки стала співпраця з такими музичними проектами як LOBODA, гуртом “Фабрика”, Златаславою і, звичайно ж, участь у вокальному шоу “Голос країни-6” на телеканалі “1+1” та підготовка юного миколаївського співака Марка Коваленка, який став півфіналістом проекту “Голос країни. Діти”. Олександра є музичним експериментатором — в її піснях можна почути гармонічне поєднання різних музичних стилів з осмисленими і прожитими душевними текстами.

Сюрпризом для учасників зустрічі став перегляд уривку з музичного фільму “Новорічна варта”, в якому Олександра проявила себе не тільки як виконавиця пісень, а й як акторка.

Присутні, серед яких було чимало тих, хто серйозно цікавить музикою і хоче стати професійним музикантом, сповна скористалися нагодою поспілкуватися з Олександрою. Співачка радо відповідала на всі запитання і запропонувала продовжити спілкування в соціальних мережах.

Фото- і автограф-сесія стали яскравим завершенням цікавої і насиченої зустрічі.

Добавьтe Ваш комментарий

Ваше имя (псевдоним):
Комментарий:
Цікава стаття? Поділися нею з іншими:


RSS-підписка

Підписка на публікації

Введіть ваш email:

Delivered by FeedBurner


Прозорро - публічні закупівлі

Я МАЮ ПРАВО!

Единая страна!
.