Головна | Афіша | E-FreeLibrary | Каталог | Блог | Контакти
Головна Події та новини Фотофакти Карантинна осінь: дискусійний онлайн-майданчик

Рейтинг пользователей: / 0
ХудшийЛучший 

Події та новини - Фотофакти

26 листопада відбулась чергова зустріч у рамках проєкту “Діалоги порозуміння”, в якій взяли участь студенти ВСП «Фаховий коледж Миколаївського національного університету імені В. О. Сухомлинського». Вперше дискусійний майданчик став онлайновим і пройшов на платформі ZOOM.

Бібліотекарка і психологиня Марина Чередниченко розповіла молоді про проєкт, підкреслила, що для обговорення завжди обираються теми, важливі для суспільства і кожної людини. Цього разу обмінювалися думками щодо питання боротьби з анорексією, прийняття та любові до свого тіла, адже 16 листопада весь світ відзначав день боротьби з цим захворюванням. Пані Марина навела цікаві факти стандартів зовнішнього вигляду, які існували протягом історії людства: тіло плекали і прикрашали, згодом втихомирювали, вважали взагалі не вартим уваги. Молодь відкрила для себе ставлення наших предків до тілесності, познайомившись із книгами дослідниці української культури Ірини Ігнатенко “Жіноче тіло в традиційній культурі українців” та “Чоловіче тіло в традиційній культурі українців”.


Під час діалогу всі присутні погодилися з тим, що любити тіло — це давати йому найкраще: годувати якісними продуктами, тонізувати і оздоровлювати за допомогою фізичних вправ. Своєрідним підсумком обговорення став вислів головного героя фільму “Аватар” Джейка Саллі: “Довіряй своєму тілу, щоб воно могло довіряти тобі”.

 

Добавьтe Ваш комментарий

Ваше имя (псевдоним):
Комментарий:
Цікава стаття? Поділися нею з іншими:


RSS-підписка

Підписка на публікації

Введіть ваш email:

Delivered by FeedBurner


Прозорро - публічні закупівлі

Я МАЮ ПРАВО!

Единая страна!
.