Головна | Афіша | E-FreeLibrary | Каталог | Блог | Контакти
Головна Події та новини Фотофакти Skype-міст із Сєвєродонецькою міською бібліотекою для юнацтва ім. Й. Б. Курлата

Рейтинг пользователей: / 0
ХудшийЛучший 

Події та новини - Фотофакти

27 лютого в рамках міжрегіонального проекту “Всеукраїнський бібліотечний простір для молоді: ланцюжок єднання” відбулася skype-зустріч бібліотекарів Миколаївської обласної бібліотеки для юнацтва та Сєвєродонецької міської бібліотеки для юнацтва ім. Й. Б. Курлата.

Директор МОБЮ Н. В. Ткаченко привітала колег, розповіла про успішну п’ятирічну реалізацію проекту бібліотечного єднання, побажала плідного спілкування та подальшої професійної співпраці.

Завідувач відділу А. Р. Алієв поділився досвідом проведення цікавих і вдалих заходів для молоді: бенефісів молодіжних стартапів, комунікаційних та профілактичних тренінгів, заходів краєзнавчого спрямування, мовознавчої тематики тощо.

Детальніше про краєзнавчу просвіту молодого покоління, а точніше — про один із її напрямків — foot-квести вулицями рідного міста “Історичний Миколаїв” розповіла повідний бібліотекар О. А. Криловська. Вона поділилася досвідом підготовки та проведення пішохідних вуличних квестів.

Про медійні та інтерактивні сервіси МОБЮ розповіла провідний бібліотекар Т. М. Гервасьєва. Фахівець відповіла на запитання сєвєродонецьких колег щодо створення буктрейлерів та онлайн-ігор.

Провідний методист Н. В. Драгуновська запропонувала увазі колег масив методично-бібліографічних ресурсів бібліотеки, а також цікаві різнотематичні вебінари, підготовлені фахівцями науково-методичного відділу.

Учасники онлайн-зустрічі обмінялися враженнями, подякували за корисний обмін професійним досвідом і домовилися про наступну зустріч. Невдовзі про  свої кращі проекти розповідатимуть колеги з Сєвєродонецька.

 

Добавьтe Ваш комментарий

Ваше имя (псевдоним):
Комментарий:
Цікава стаття? Поділися нею з іншими:


RSS-підписка

Підписка на публікації

Введіть ваш email:

Delivered by FeedBurner


Прозорро - публічні закупівлі

Я МАЮ ПРАВО!

Единая страна!
.